Bij een bezoek aan de showroom was het al duidelijk. De familie Koning wilde graag een inbouw houthaard. In hun vorige woning hadden ze ook een houthaard gekocht bij Van Manen en daarom was de keuze al snel gemaakt! 

Moderne houthaard in jaren '90 hoekwoning 

Er was geen twijfel over mogelijk. Die houthaard moest en zou er komen! Clara en Gijs hadden in hun vorige huis ook een houthaard en waren daar zeer aan verknocht. Ook in deze jaren '90 hoekwoning moest er een haard komen. Waar ze die zouden kopen? Ook daar was geen twijfel over mogelijk! Bij Van Manen haarden en kachels in Barneveld.

Schitterende inbouw houthaard met frontaal vuurzicht

Clara en Gijs hadden al voorstudie gedaan en wisten wat ze zochten. "Een moderne inbouw houthaard met frontaal vuurzicht. Dit mooi afgewerkt met een op maat gemaakte kast. De mannen van Van Manen zijn vakmannen. Deze klus lieten we graag aan hen over", vertelt Gijs.

 

Technisch adviseur bekijkt situatie thuis

Na het bezoek aan de showroom kwam de technisch adviseur bij Clara en Gijs thuis om te bekijken of alles mogelijk was. "Wanneer mensen gaan verhuizen, is het een mooi moment om te kiezen voor een haard of kachel. Het huis is nog onbewoond, dat maakt het makkelijk om plannen door te voeren zonder enige vorm van overlast," vertelt technisch directeur Henk van de Pol. 

"De monteurs werkten heel netjes en precies"

Regelmatig kwamen Clara en Gijs een kijkje nemen in hun 'nieuwe' woning om zo de veranderingen van dichtbij mee te maken. "De monteurs werkten heel netjes en precies. Aardige, beleefde mannen die precies uitleggen waar ze mee bezig zijn. Dat vond ik erg prettig", vertelt Clara. En binnen een paar dagen was de Kalfire houthaard geïnstalleerd en klaar voor gebruik.  

Kalfire fronthaard met ruim zicht op de vlammen

De Kalfire W60/51F is een moderne, vierkante fronthaard met ruim zicht op de vlammen. Het vuur in de haard is eenvoudig te regelen met de schuif. Ook het schoonmaken is eenvoudig. Kalfire heeft een verborgen hendel bedacht waarmee de ruit eenvoudig naar voren kantelt. Zo blijft u genieten van een schitterend vuur!

Schitterend design en vooruitstrevende technieken

De haarden van Kalfire staan bekend om hun schitterende design, vooruitstrevende techniek en prestaties. Kalfire is een Nederlands familiebedrijf en heeft ruim 35 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels. Naast houthaarden heeft Kalfire ook gashaarden in het assortiment. Een haard van Kalfire is een verrijking van ieder interieur en altijd een pefecte vertaling van persoonlijke smaak. Het uitgebreide assortiment van Kalfire maakt dat er altijd wel een Kalfire haard te vinden is, die voldoet aan uw wensen. 

Bezoek onze showroom voor vakkundig advies

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Kom naar de showroom en laat u inspireren en adviseren door één van onze adviseurs! Wij helpen u graag bij de zoektocht naar uw droomhaard. En wie weet geniet u binnenkort net zo van uw haard als de familie Koning!