Op zoek naar een compacte 2-zijdige gashaard met een schitterend zicht op de dansende vlammen? Ontdek de Matrix 450/650 II van Faber! Nieuw in onze showroom in Barneveld.

Compacte 2-zijdige gashaard van Faber

De Faber Matrix 450/650 II is een compacte 2-zijdige gashaard die door zijn geringe afmetingen relatief eenvoudig te plaatsen is. Maar waar het om gaat is natuurlijk het vuur. En dat is zeker de moeite waard bij deze moderne fronthaard! Dankzij de Log Burner 2.0 kunt u genieten van een zeer realistisch vuur dat uit de houtblokken lijkt te komen. Combineer dit vuur met de optionele Symbio Ledmodule en maak het plaatje compleet. De Symbio Ledmodule zorgt voor een sfeervol gloeiend branderbed. Zo kunt u kiezen voor een levendig vlammenspel of een rustig vuurtje, maar net wat bij de situatie past!   

Energiezuinige Eco Wave systeem van Faber

Ook bij de Matrix-serie maakt Faber gebruik van het energiezuinige Eco Wave systeem. Hiermee kunt u eenvoudig het vermogen van de brander terugbrengen, maar met behoud van het schitterende vlambeeld. Zo wordt het nooit te warm in uw woning en kunt u blijven genieten van de sfeer en gezelligheid van vuur. 

Voordelen van Eco Wave:

  • Vol en natuurlijk vlambeeld
  • Minder warmteafgifte
  • Besparen op uw energieverbruik

Matrix-serie gashaarden in verschillende uitvoeringen

Deze haard is verkrijgbaar in een linker en rechter uitvoering. Zo kunt u de haard perfect op een hoek plaatsen en van 2 kanten genieten van het schitterende vuur. Maar ook is deze haard er in een frontmodel en 3-zijdige haard. Welke variant past het beste bij uw woning? Maak uw wensen en verlangens kenbaar bij onze adviseur en samen gaan we op zoek naar de haard van uw dromen. U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom