De Warne van Harrie Leenders is een compacte houtkachel die maar weinig hout nodig heeft voor een mooi vuur. Wilt u de kachel zien? Bezoek dan onze uitgebreide showroom!

Opvallende houtkachel van Harrie Leenders

De Warne is een opvallende houtkachel van Harrie Leenders met een smalle branderkamer. Kleinere houtblokken zijn nodig om een het vuur te ontsteken en te genieten van de warmte en sfeer van een eigentijds houtvuur. 

Bijzonder design en aandacht voor vuur

Recentelijk hebben wij de houtkachels van Harrie Leenders in ons assortiment opgenomen. Kenmerkend aan deze kachels zijn de bijzondere designs en de aandacht voor het vuur. Elke haard heeft een eigen ontwerp en daarmee een uniek vuur. Alle haarden worden in het Brabantse Oirschot ontworpen, ontwikkeld en uiteindelijk in productie gebracht. Zo bent u verzekerd van een stukje oer-Hollandse kwaliteit! 

Uitzonderlijke kwaliteit houtkachels

De kwaliteit van een Harrie Leenders kachel is uitzonderlijk. De gebruikte materialen gaan lang mee en worden met grote aandacht verwerkt. Het resultaat is een product dat klopt en waarin het vuur centraal staat. 

Voordelen:

  • Oog voor detail
  • Duurzame productie
  • Vuur staat centraal
  • Eenvoudig in gebruik
  • Oer-Hollandse kwaliteit
  • Vuur staat centraal

Ontdek de kachels van Harrie Leenders in onze showroom

Wilt u meer weten over de bijzondere houtkachels van Harrie Leenders en zelf het vuur ervaren van de Warne? Of bent u nieuwsgierig naar de andere toestellen van ons veelzijdige assortiment houtkachels? Breng een bezoek aan onze uitgebreide en veelzijdige showroom in Barneveld. De koffie staat klaar.