Jan en Evy van der Slot zijn erg blij met hun Dru Metro 100/XT3. "De monteurs hebben vakwerk geleverd zodat wij nu lekker kunnen genieten van onze haard."  

Plaatsing gashaard met plateau en televisienis

Het hele project is gerealiseerd door Van Manen haarden en kachels in Barneveld. Het ging hierbij om de plaatsing van de haard inlcusief de afwerking van het plateau en de televisienis. Bij Van Manen kunt u namelijk niet alleen terecht voor de plaatsing van een haard of kachel, maar ook voor een persoonlijk plateau of een kast op maat. Zo kunt u eenvoudig onder één dak de beslissing maken om uw interieur een ware metamorfose te laten ondergaan. Onze adviseur kan aan de hand van een 3D-tekening laten zien hoe een haard of kachel eruit komt te zien met de toevoeging van een plateau of kast op maat. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. 

"We hebben dit project samen met Van Manen gerealiseerd"

Evy: "Wij hadden al enige tijd de wens om een haard te plaatsen, alleen de vraag waar en in welke vorm in het huis konden wij zelf niet goed beantwoorden. Deze winter zijn we er echt werk van gaan maken en hebben een afspraak gemaakt met een interieur stylist. De styliste adviseerde ons om een haard plus meubel te nemen over de gehele wand waardoor het echt een geheel wordt in onze huiskamer. Uiteindelijk zijn we bij Van Manen haarden en kachels uitgekomen en hebben we samen met Gerbert van Dam dit project kunnen realiseren!"

Professioneel advies over uw interieur

Heeft u zelf vragen over de plaats waar de haard of kachel moet komen? Op verschillende zaterdagen is binnenhuisarchitect Sicco van der Valk aanwezig om klanten vrijblijvend van professioneel advies te voorzien. 

"Op de lange zijde van het meubel willen we nog een zitje creëren voor onze kinderen, gezellig bij de haard. We zijn in ieder geval heel blij met onze mooie Dru Metro 100xt/3, " vertelt Evy. 

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn bij u thuis? Neem contact met ons op en bezoek onze showroom