De Box is één van de populairste modellen uit de serie houtkachels van Barbas. Maar nu is de Barbas gekomen met een nieuwe Box-serie... Niet houtgestookt maar op gas! 

Stoere, vrijstaande gaskachel

Bent u op zoek naar een stoere, vrijstaande kachel waarbij u eenvoudig en snel kunt genieten van een schitterend vlammenspel? Ontdek dan de mogelijkheden van de gasgestookte toestellen van de Bellfires Barbas Box. Stuk voor stuk hoogwaardige producten die voorzien zijn van de modernste technieken. De Bellfires Box is uitgevoerd met de MagniFire branders van Bellfires. Het gaat hierbij om branders waarmee het mogelijk is om ook in een compacte kachel een schitterend en sfeervol vuurbeeld te creëren. 

Ultieme warmte en sfeer van een authentiek houtvuur

Het strakke ontwerp past perfect in een moderne inrichting, maar zal ook zeker niet misstaan bij een modern interieur. Met de Barbas Box gas haalt u de ultieme warmte en sfeer in huis van een authentiek houtvuur, maar met alle gemakken van een gashaard. Met één druk op de knop roept u het vlammenspel tot leven en kan het genieten beginnen. Kies voor de houtopslagmodule om het plaatje compleet te maken. De verschillende modellen van de Barbas Box worden standaard geleverd zonder houtopslagmodule. 

Verwacht bij Van Manen

Binnenkort kunt u bij Van Manen haarden en kachels terecht voor de Barbas Box gas. Houd onze website en Facebook in de gaten om te zien wanneer deze unieke serie gaskachels leverbaar zijn. Nu al nieuwsgierig? Wij hebben het houtgestookte model van de Barbas Box 55 (brandend) in onze stijlvolle showroom