Een sfeervolle, moderne houthaard om strak in te bouwen, dat is de Contura i50. Geniet van de warmte en sfeer van deze schitterende haard.

Contura kachels zijn speciaal ontwikkeld en ontworpen voor mensen met oog voor goed design, handige functies en een grote keuzevrijheid. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Contura i50? Deze schitterende houtkachel is recent toegevoegd aan onze showroom

Zeer geschikt voor moderne woningen

De Contura i50 is een strakke inbouwhaard die bijzonder geschikt is voor moderne woningen. De haard is gecontroleerd op volledige luchtdichtheid en haalt alle verbrandingslucht van buiten en niet uit de kamer. Zo kunt u veilig en onbezorgd genieten van een schitterend houtvuur.

Pas de haard aan naar eigen smaak

Dank zij de 3-zijdige ruit kunt u optimaal genieten van het betoverende vlammenspel. De haard kunt u naar eigen wens aanpassen. Zo kunt u kiezen uit verschillende omlijsteingen van fraaien materialen, maar kunt u de haard ook uitbreiden met bijvoorbeeld een handig houtvak. Zo heeft u altijd houtblokken bij de hand wanneer u wilt stoken. 

Bewonder de Contura in onze showroom

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Contura i50 houthaard? In onze showroom kunt u deze haard zelf bewonderen en onze adviseurs voorzien u graag van meer informatie. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten. De koffie en thee staan klaar.