Soms verdient een nieuwe kachel net even wat extra aandacht. Dat is zeker het geval met de Faber e Matrix 800/650! Elektrische haarden met een verbluffend vuur! 

Dit is wat vuur voor mensen kan zijn! Een sfeermaker die zorgt voor gezelligheid en intimiteit. Vuur voor iedereen, op elke plek.  

Perfecte keuze voor een nieuwbouwwoning

Heeft u een goed-geïsoleerde woning en daardoor geen behoefte aan extra warmte maar wel aan sfeer? Is uw woning niet geschikt voor een gashaard of houtkachel omdat er bijvoorbeeld geen aansluiting op het gasnet is geraliseerd? Maar wilt u wel die sfeer van gezelligheid en intimiteit? Dat kunt u bereiken met een kachel of haard. Die ultieme sfeer is van alle tijden en met de lancering van de E Matrix nu ook van alle plaatsen! De E Matrix van Faber kan namelijk overal geplaatst worden. Het rijke vuur ontstaat namelijk uit waternevel en elektriciteit. Eenvoudig genieten zonder concessies van het vuur van de toekomst! 

Betoverend vuur van Faber

De Faber e Matrix is beschikbaar in drie modellen, namelijk een fronthaard, een 2-zijdige en 3-zijdige haard. Laat u verleiden door het betoverende vuur van Faber. Binnenkort verkrijgbaar bij Van Manen haarden en kachels in Barneveld. Houd onze website en facebookpagina in de gaten om te weten wanneer deze schitterende haard beschikbaar is. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft over deze of bijvoorbeeld andere elektrische haarden