Nieuw in onze showroom is de Faber E Matrix 800/650 I. Deze schitterende fronthaard van Faber is werkelijk een uniek exemplaar in ons assortiment Elektrische haarden. Bezoek onze showroom en laat u overtuigen! 

Magisch vuur van een elektrische haard

Elektrische haarden zijn er in veel soorten en maten. Uniek aan een elektrische haard is dat het vlammenspel geen echt vuur is, maar is gecreëerd door waterdampen en een spel van verlichting. De innovatieve ontwikkelingen bij deze elektrische haarden volgen zich snel op en iedere fabrikant probeert een eigen stempel op hun 'elektrische vuur' te zetten. 

Verbluffend vuur... uit water met een elektrische haard

Faber weet te overtuigen! Het vuur van de E Matrix 800/650 I is werkelijk magisch. Verbluffend vuur... uit water. Vuur voor iedereen, op elke plek. Een E-Matrix maakt he tmogelijk te genieten van een hoogwaardigt haardvuur, ingebouwd naar uw stijl, waar een gas-of houthaard onmogelijk of niet gewenst is. Het beeld en geluid van het vuur onstaat namelijk uit waternevel en elektriciteit. Een gasaansluiting of rookkanaal is niet nodig, alleen een stopcontact! 

Frontmodel en 3-zijdige E Matrix in onze showroom

Naast het frontmodel, hebben wij ook de Faber E Matrix 800/650 III in onze showroom. Hierbij kunt u genieten van hetzelfde magische vuur, maar dan van drie kanten! Breng een bezoek aan onze veelzijdige en uitgebreide showroom en ontdek ons ruime assortiment elektrische haarden.