Nieuw in onze stijlvolle showroom is de Faber Gala. Deze schitterende elektrische haard van Faber is voorzien van het betoverende Opti-Myst vuurbeeld. 

Bent u op zoek naar een elektrische fronthaard met een schitterend vlambeeld? Dan is de Faber Gala misschien wel de haard van uw dromen!. Deze prachtige elektrische haard van Faber is voorzien van het 3-dimensionale Opti-myst techniek dat zorgt voor een uniek, levendig vlammenspel! 

Het ultieme vlammenspel van de Faber Gala

Faber investeert veel tijd in onderzoek en ontwikkeling van het ultieme vlammenspel voor elektrische haarden. Faber vindt het heel belangrijk dat bij een elektrische haard optimaal genoten kan worden van een realistisch vuurbeeld. De Opti-myst techniek maakt een einde aan het 'plattte vuurbeeld' bij elektrische haarden. Het 3-dimensionale vuurbeeld met rookeffect zorgt voor een levendig vuurbeeld. 

Veel vrijheid en flexibiliteit

Deze afvoerloze haard geeft flexibiliteit en vrijheid. De Faber Gala is vrijwel overal te plaatsen, er is namelijk geen schoorsteen of rookkanaal nodig om te kunnen genieten van het sfeervolle vlammenspel. 

De Gala is verkrijgbaar in een frontmodel en een doorkijkhaard. Met de doorkijkhaard kunt u van twee kanten genieten van vuur. 

Maak uw haard af met een schouw

In onze showroom is de Faber Gala (links op de foto) opgesteld met daarom heen een schouw. De schouw van France Artisanat Model 5000 zorgt voor een klassieke omlijsting van de haard. Hoewel de schouw eenvoudig oogt, zorgen de lijnen in de staanders voor een mooie afwerking. De schouw is hiermee te plaatsen in verschillende interieurstijlen.

Wilt u zelf de Faber Gala en de schouw van France Artisanat bewonderen? Breng dan een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Zo kunt u zelf ervaren hoeveel sfeer een elektrische haard toevoegt aan een kamer.