Vuur! Een schitterend houtvuur om in weg te dromen, dat gebeurt bij de hoekhaard Skantherm Elements. Nu nieuw te bewonderen in onze stijlvolle showroom.

Een opvallende kachel met een groot aantal keuzemogelijkheden om zo de kachel te creëeren die perfect past in uw interieur. Dat kan met de Skantherm Elements hoekhaard.

Veelzijdige vrijstaande houtkachel van Skantherm

Deze vrijstaande houtkachel van Skantherm heeft een 2-zijdige ruit zodat u van twee kanten kunt genieten van het schitterende vlammenspel. De variant die bij ons in de showroom is opgesteld heeft zowel een houtvak onder de verbrandingskamer als aan de rechterkant van het vuur. Hier kunt u hout opbergen, zodat u altijd brandstof in de buurt heeft wanneer u wilt genieten van de warmte en sfeer van vuur. 

Skantherm zet in op moderne design houtkachels

Het Duitse familiebedrijf Skantherm werd ruim 30 jaar geleden opgericht en is dankzij de passie voor het vak uitgegroeid tot één van de marktleiders voor moderne design houtkachels in Europa. De houthaarden zijn gebouwd om een leven lang mee te gaan. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, maar ook aan het uiterlijk wordt veel aandacht besteed. De houtkachels van Duitse makelij onderscheiden zich doordat ze gebruik maken van de modernste technieken. Kwaliteit, design en functie vormen samen een compeet geheel.

Ontdek de kachels van Skantherm in onze showroom

Wilt u zelf de Skantherm Elements hoekhaard bewonderen in onze veelzijdige showroom in Barneveld? Of wilt u meer weten over de kachels van Skanterm? U bent van harte welkom in onze showroom. De koffie staat klaar.