Dik Geurts staat bekend om z'n innovatieve houtkachels. Stuk voor stuk moderne toestellen, voorzien van de nieuwste technieken. Bij Dik Geurts werken liefhebbers van echt houtvuur. En dat is te zien bij ieder toestel dat op de markt komt! Zo ook bij de Instyle Corner Slim Line. 

Top houtkachel van Dik Geurts

De Dik Geurts Corner Slim Line heeft een rendement van 75% en zorgt voor een zo schoon mogelijke verbranding. Ook dit model voldoet aan de strengste kwaliteitseisen en certificeringen. Deze houtkachel hoort bij de absolute top als het gaat om verbrandingstechniek! 

Stook een levendig vuur met Dik Geurts

Dik Geurts maakt het eenvoudig om een levendig vuur te stoken. En weet u wat nou zo mooi is? Bij aankoop van een houtkachel krijgt u bij ons een stooktraining cadeau! Op een dinsdagavond komt u naar onze showroom met andere houtvuur liefhebbers om samen te leren stoken. Onze verkoopadviseurs vertellen u waar u op moet letten, zodat u na deze training zelf ook een perfect vuur kunt stoken. 

Dik Geurts houtkachel

Houtkachel met panoramisch vuurzicht

De Tweezijdige houtkachel Instyle Corner Slim 660/495 is door zijn panoramisch vuurzicht uniek in de markt. U heeft onbelemmerd zicht op het vuur doordat het glas in de hoek tegen elkaar is geplaatst. Zo ontstaat een doorlopend glasraam waardoor u optimaal kunt genieten van een schitterend vuurzicht. 

Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar

De Dik Geurts Corner Slime Line staat opgesteld in onze showroom, zodat u deze tophaard zelf van dichtbij kunt bewonderen. Heeft u vragen over deze geweldige houthaard? Of twijfelt u nog welk model het beste bij u past? Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar! Zij leiden u graag rond in onze 1500m2 showroom om samen op zoek te gaan naar uw droomhaard.

Dik Geurts Corner Slim Line

Uitgebreid assortiment bij Van Manen in Barneveld

Naast houtkachels hebben wij ook gashaarden, pelletkachels, elektrische haarden en bio-ethanol haarden in ons assortiment. Elke brandstof heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Kiest u voor gemak? Dan is een houtkachel misschien minder handig. Maar is het vuurbeeld het belangrijkste? Dan kunt u de houtkachel zeker niet opzij schuiven. Wat is belangrijk voor u? Van welk vuur wordt u warm? Ontdek het in onze veelzijdige en uitgebreide showroom in Barneveld. De koffie staat klaar. 

Dik Geurts bij Van Manen