Vuur zorgt voor een unieke sfeer in huis. Of het nu gaat om een houtkachel of een propaanhaard, sfeer is het toverwoord. Bent u op zoek naar een kachel alleen voor de sfeer? Dan is een elektrische haard een uitstekende keuze! Waarom? Dat leggen wij u uit.

Sfeer is onmisbaar in een woning

Wij begrijpen dat u in deze dure tijden niet de hoofdprijs wilt betalen voor sfeer. Toch is een gezellige sfeer wel heel prettig thuiskomen en eigenlijk onmisbaar in uw woning. Wij weten als geen ander dat een haardvuur die unieke sfeer met zich meebrengt. Bent u op zoek naar een sfeervol element voor uw woning, maar wilt u zich niet scheel betalen aan hoge energiekosten? Kies dan voor een elektrische haard en laat het warmte element uit.
De meeste moderne haarden zijn voorzien van een warmte element. Toch zijn er  ook nog steeds elektrische haarden te vinden zonder warmte en alleen vuur. Maar ook met een moderne elektrische haard kunt u er natuurlijk voor kiezen om alleen van het vlammenspel te genieten en de warmte uit te schakelen. Dan bent u uiteindelijk ongeveer evenveel kwijt aan kosten als wanneer u de televisie aan heeft.

Lees meer over elektrische haarden met verwarming

Kalfire E-one 130 sfeervolle elektrische haard

De Kalfire E-one 130 is een schitterende elektrische haard met ongekend realistisch vuurzicht. De exclusief ontwikkelde, innovatieve software en hardware zorgen voro een hoge resolutie projectie van het vlammenspel van de Kalfire GP gashaard met Natural Spark Generator (NSG). Deze NSG zorgt voor vonkjes en maakt daarmee het vlambeeld nog echter. Met behulp van de afstandsbediening past u eenvoudig de vlamhoogte, vlamdynamiek en de kleur van de vlammen aan. Maar ook stelt u zelf het gloedbed en het omgevingslicht in. Naast deze visuele instellingen kan ook het geluid (soort en volume) naar smaak worden ingesteld. In onze showroom vind je zowel de Kalfire E-one 100 F fronthaard als de Kalfire E-one 130 S driezijdige haard.

Kalfire E-one 130 elektrische haard

Element4 Club 150 voor een uniek vlambeeld

Wilt u graag een vuur dat anders is dan anders? Kies dan voor de Element4 Club 150. Deze haard is verkrijgbaar in een frontmodel, hoekhaard en driezijdige haard. Met uw smartphone of tablet regelt u eenvoudig zelf het vlambeeld. Een intensief vuur of liever rustige vlammen? U bepaalt het zelf! De warmte van 1,5 kW schakelt u eenvoudig in. Zelfs de kleur van de vlammen kiest u zelf. Een persoonlijke haard die past bij uw stijl. Ook deze haard is te bewonderen in onze veelzijdige showroom in Barneveld.

Beken kleur met de DRU Virtuo elektrische haard

Bent u op zoek naar een haard waarmee u op een milieubewuste manier kunt genieten van warmte en sfeer? Misschien is de Dru Virtuo wel de haard die u zoekt! De Dru Virtuo 80/2 is ideaal voor plaatsing van een hoek. U kunt eenvoudig en snel genieten van een 2-zijdig vuur. Met de afstandsbediening kunt u zelf het vuurbeeld kiezen. Daarnaast heeft u de keuze voor wel of geen warmteafgifte. De Dru Virtuo elektrische haard is beschikbaar in verschillende varianten. Welke sluit het beste aan bij uw wensen en interieur? Wij geven u graag advies.

Uitgebreid assortiment elektrische haarden bij Van Manen

Bent u op zoek naar een elektrische haard om sfeer te brengen in uw woning? Wij nodigen u van harte uit in onze 1.500m2 showroom in Barneveld. Doe inspiratie op en laat u informeren door onze kundige en eerlijke adviseurs. Het is wel verstandig om van tevoren een afspraak te maken. Zo weet u zeker dat onze adviseur voldoende tijd voor u heeft om u goed te informeren en adviseren. Wij hopen u snel te begroeten.

Bekijk onze elektrische haarden Klik hier voor de showroompagina

Op zoek naar een elektrische haard? Bezoek onze showroom!