Bent u ook zo gecharmeerd van de nieuwste elektrische haarden? Moderne haarden met een realistisch vuurbeeld die eenvoudig geplaatst kunnen worden. Wilt u een elektrische haard met warmte? Dat kan! In dit blogbericht vertellen we u er graag meer over.

Geeft een elektrische haard warmte? 

U wilt een haard of kachel in uw woning, maar twijfelt over wat voor soort haard het beste bij uw wensen en woning past. Vindt u een houthaard te veel “gedoe”? Wilt u liever geen gashaard omdat de toekomst van aardgas onzeker is? Dan kan het zijn dat u uitkomt bij de elektrische haard. Maar geeft een elektrische haard warmte? Het antwoord is: Ja! In ons assortiment vindt u een groot aantal elektrische haarden met warmteafgifte.

Hoe werkt een elektrische haard met warmte? 

Wanneer u kiest voor een elektrische haard met warmte, heeft u keuze uit diverse merken zoals Element4, DRU, Kalfire en Faber. Hoe deze haarden werken? Het spreekt eigenlijk voor zich, een elektrische haard werkt alleen op elektriciteit. Stekker in het stopcontact en met één druk op de knop komt het vuur tot leven. Groot voordeel is dat er geen rookkanaal of gasaansluiting nodig is. Een elektrische haard met verwarming is om die reden vrijwel overal te plaatsen. Een haard in de keuken of slaapkamer? Een elektrische haard met warmteafgifte is een uitstekende keuze! 

Bekijk het aanbod elektrische haarden!

Waterdamp haard met verwarming

Elektrische waterdamp haard met verwarming en realistisch vuur 

De markt verandert en de producten veranderen mee. Fabrikanten zien ook de vraag van de consument breder worden. Doordat de vraag naar elektrische haarden met warmteafgifte toeneemt, wordt er meer tijd besteed aan het creëren van elektrische haarden met realistisch vuurbeeld. Kent u nog de elektrische haarden van zo’n tien jaar geleden? Dat vuurbeeld is werkelijk niet te vergelijken met het vuurbeeld van nu! Geen plat tweedimensionaal vuur, maar een 3-dimensionaal vuur en in sommige gevallen ook nog met waterdamp zodat het geheel nog realistischer wordt. Met behulp van een brandend gloeibed en LED verlichting, worden elektrische haarden steeds echter. Hoe dat eruit ziet? Dat kunnen we natuurlijk uitgebreid vertellen, maar een sfeerhaard met verwarming moet u eigenlijk zelf zien en ervaren.

Wat zijn de voordelen van een elektrische haard met warmte? 

  • Geen brandstof, alleen stopcontact
  • Geen rookgasafvoer
  • Nauwelijks onderhoud
  • Eenvoudige installatie
  • Vrijwel overal te plaatsen
  • Veilige oplossing voor sfeer en warmte
  • Verschillende lichtprojecties mogelijk
  • Milieuvriendelijk en duurzaam

Elektrische haard met warmte

Diverse elektrische haarden met warmte in de showroom 

In onze veelzijdige en uitgebreide showroom in Barneveld zijn diverse elektrische haarden met warmteafgifte opgesteld, zoals de Kalfire E-One, Dru Virtuo en de Element4 Club 150 E.

Kalfire E One sfeerhaard met verwarming 

De Kalfire E One is een hightech designhaard die al verschillende prijzen in de wacht heeft gesleept. Doel van Kalfire was om een nieuw vuur te creëren met als belangrijkste doel verbinding. De Kalfire E One sfeerhaard met verwarming zorgt op een duurzame manier voor emotionele warmte en verbinding. De Kalfire E One is verkrijgbaar in een vrijstaande versie en inbouwhaard.

Unieke elektrische haard

Kalfire sfeerhaard met verwarming

DRU Virtuo elektrische haard met warmte

Sfeer en warmte uit een stekker, dat is de DRU Virtuo. Met deze moderne elektrische haard met warmte kunt u genieten van een schitterend driedimensionaal vuur. DRU gebruikt een nieuwe en geavanceerde 3D-technologie waardoor een geweldig vuurbeeld ontstaat. Een nieuw vuur dat beschikbaar is voor iedereen. De DRU Virtuo is beschikbaar in verschillende maatvoeringen en modellen.

Element4 Club 150 E elektrische haard met verwarming 

De Club 150 E Front van Element4 is een brede sfeerhaard die zorgt voor een hoop gezelligheid. Met uw smartphone en tablet zet u de haard aan en regelt u zelf eenvoudig het vlambeeld. Een intensief vlambeeld of een rustig vuurtje? Wel of geen warmte van 1,5 kW? En welke kleur vlammen kiest u? Bij de haarden uit de Club serie kunt u kiezen uit verschillende kleuren vlammen. U leest het al, wanneer u kiest voor de Elemt4 Club 150 E Front, kiest u voor een persoonlijke haard die past bij uw stijl. 

Elektrische haard met warmteafgifte

Faber E Matrix waterdamp haard met verwarming

Wilt u een elektrische haard met waterdamp dat zorgt voor extra sfeerbeleving? De E Matrix serie van Faber bestaat uit diverse modellen en formaten waterdamp haarden met verwarming. Wilt u graag een fronthaard, een hoekhaard of liever 3 zijdig? Faber heeft het allemaal! Laat u verleiden door het realistische vuurzicht van de Faber E Matrix. 

Waterdamp haard Faber E Matrix

Bezoek onze showroom voor een elektrische haard met warmte 

Wilt u meer weten over een elektrische haard met warmte en de voordelen van een sfeerhaard met verwarming? U bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom in Barneveld. U vindt hier verschillende opstellingen van sfeerhaarden met verwarming. Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is!