Wat een warmte! Wat een sfeer! De Wanders Tali is een schitterende gaskachel waarmee u eenvoudig kunt genieten van vuur. Te bewonderen in onze showroom.

De herfst is officieel begonnen, dat betekent de start van een nieuw stookseizoen. Wilt u dit najaar ook eenvoudig genieten van een sfeervol vuur? Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek de nieuwe modellen, zoals deze vrijstaande gaskachel van de Nederlandse fabrikant Wanders

Ontdek zelf het realistisch vuurbeeld 

Kenmerkend aan de Wanders Tali is het realistische vuurbeeld. Wanders heeft zelf een brander ontwikkeld die niet onderdoet aan het vlambeeld van een authentiek houtvuur. De branders zitten in de blokken, wat een realitisch vuurbeeld geeft. Zo maakt Wanders het mogelijk om met 1 druk op de knop te genieten van een sfeervol vuur en een heerlijke warmte. Door zijn ovale vorm is de Tali ook uitermate geschikt om in een hoek te plaatsen. Op deze manier neemt de kachel weinig ruimte in beslag. 

    

Schitterende gashaard nú in onze showroom

Wilt u dit najaar ook genieten van het vuur van de Wanders Tali? Neem een kijkje in onze stijlvolle showroom en ervaar zelf de sfeer en warmte van deze schitterende gashaard. Wij hopen u binnenkort te begroeten.