Onze showroom verandert voortdurend. We gaan mee met de laatste trends, zodat u als bezoeker een goed beeld krijgt van wat allemaal mogelijk is. Ook nu is onze wand achter de accumulatiekachels bekleed met stoere steenstrips. Deze industriële look in combinatie met een stoere, speksteen kachel geeft een zeer stijlvol plaatje. 

Laat u inspireren in onze uitgebreide showroom

Een bezoek aan onze showroom moet inspireren. Natuurlijk zijn de haarden en kachels het belangrijkste, maar ook de aankleding van de showroom is bij ons prioriteit. We laten graag zien wat mogelijk is. Zo vindt u sinds kort bij ons de Bruges steenstrips, geplaatst door de mannen van steenstripwinkel.nl . Deze steenstrips zijn gezaagd van oude, gebruikte bakstenen. Ze zijn afkomstig uit sloop van gebouwen, dus ook nog eens een goed voorbeeld van hergebruikte materialen. Het geeft de wand een stuk karakter dat perfect aansluit bij onze accumulatiekachels.  

Langer genieten van warmte met een speksteenkachel

Wij hebben een breed assortiment accumulatiekachels. Maar wat is nou zo'n accumulatiekachel eigenlijk? Dat zijn kachels die de warmte van het vuur opslaan en deze geleidelijk weer afstaan. Zo kunt u langer genieten van de warmte van het vuur, ook als het vuur gedoofd is. De accumulatiekachels zijn voorzien van speksteen. Speksteen is een natuurproduct en maakt iedere kachel anders. Maar ook kunt u bij verschillende fabrikanten ervoor kiezen om het speksteen te laten kleuren. 

Altech Grande Nobles depot met handig opbergvak

Eén van de kachels die u in deze hoek vindt, is de Altech Grande Nobles Depot. Een robuuste houtkachel met een hoog vermogen. Zeer geschikt om grotere ruimtes aangenaam te verwarmen. Bij de Nobles serie kunt u kiezen uit breschillende kleuren gietijzer en speksteen. Zo creëert u een houtkachel die perfect aansluit bij uw interieur. Het opbergvak voor hout maakt de kachel zeer sfeervol, maar daarnaast is het natuurlijk ook heel praktisch om altijd hout bij de hand te hebben. 

U bent van harte welkom in onze kachel showroom

Wilt u onze mooie wand met steenstrips in het echt komen bewonderen? Bezoek onze showroom en laat u door onze adviseur begeleiden naar de accumulatiekachels. En als u er dan toch bent, kunnen wij u meteen voorzien van informatie over ons uitgebreide assortiment haarden en kachels. U vindt bij ons namelijk niet alleen accumulatiekachels, maar ook houtkachels, gashaarden, pelletkachels, elektrische haarden en bio-ethanol haarden. Wij hopen u binnenkort te begroeten.