Met een gashaard kunt u eenvoudig en snel genieten van een sfeervolle en comfortabele warmte. Bij ons vindt u een zeer uitgebreid assortiment gashaarden. Maar welke is nou de beste voor u? Laat u inspireren door onze top 3 meestverkochte gashaarden.

De populairste gashaarden van dit moment

Een uitgebreid assortiment is fijn, maar kan ook zorgen voor keuzestress. Vindt u het moeilijk om een gashaard te kiezen? Dan hebben wij speciaal voor u onze top 3 gashaarden! Dit zijn de populairste gaskachels van dit moment. 

Top 3 populairste gashaarden:

  1. Dru Maestro 75 Eco Wave
  2. Kalfire GP85/55S
  3. Bellfires York Small

Strakke DRU inbouwhaard met Eco Wave techniek

Wilt u genieten van vuur zoals vuur bedoeld is? Dan is de  Maestro 75 van Dru zeker het overwegen waard! Deze front inbouwhaard is voorzien van de Eco Wave brandertechniek. Daarmee wordt een optimaal vuur gecreëerd dat veel weg heeft van een echt houtvuur, maar dan met alle gemakken van een gashaard. U kunt kiezen uit 15 verschillende standen voor de hoogte van de vlammen en tegelijkertijd verbruikt de haard minder energie. De realistische houtblokken zorgen voor een intense vuurbeleving. De Dru Maestro 75 is ook verkrijgbaar met 3-zijdig vuurzicht, dat is de Dru Maestro 75 XTU Eco Wave of heeft u liever de tunnelvariant? De tunnelhaard is ideaal te gebruiken als roomdivider.

 

Kalfire GP85/55S moderne gashaard

De Kalfire GP85/55S is een moderne 3-zijdige inbouw gashaard. Deze haard wordt strak ingebouwd zodat alle aandacht uitgaat naar het geweldige vuur. Met 1 druk op de knop verschijnt het vuur en kunt u genieten! Deze moderne gashaard is voorzien van de nieuwste technieken zodat een geweldig intens vuur wordt gecreëerd. Optioneel is de Natural Spark Generator (NSG) dat zorgt dat de vlammen realistische vonkjes afgeven. Nog iets luxer? Kies dan de Hybride functie. Hierbij wordt Led-verlichting aan het branderbed toegevoegd zodat het lijkt of het vuur echt gloeit. Bent u benieuwd hoe dit eruit ziet? Kom dan naar onze showroom!

 

Bellfires York Small met geweldig front vuurzicht

Op nummer 3 van onze top drie vindt u de Bellfires York Small 3. Deze inbouw gashaard is voorzien van een dubbele brander die zorgt voor een levendig en vol vlambeeld. Deze horizontale gashaard heeft een schitterend vuurzicht en is voorzien van de modernste technieken? Liever een grotere haard? De York is beschikbaar in verschillende maatvoeringen.  

Bellfires York Small gashaard

Een haard op aardgas, kan dat nog?

Is kiezen voor een haard op aardgas nog wel verstandig als alle woningen gasloos worden? Deze vraag is vaak te horen in onze showroom. De meeste moderne gashaarden en gaskachels in ons assortiment, kunnen omgebouwd worden naar (bio)propaan. Vaak is het een kwestie van enkele inspuiters of beluchtingsplaatjes wijzigen en soms het wisselen van de brander. Onze monteurs kunnen dus eenvoudig uw gashaard ombouwen naar propaangas. Vraag in onze showroom naar de mogelijkheden

Ontdek onze gashaarden in de showroom

Wilt u meer weten over onze top 3 gashaarden? Of toch liever ook nog informatie over andere gashaarden bij Van Manen haarden en kachels? U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom! Meer lezen?