Met een elektrische haard of bio-ethanol haard kunt u eenvoudig genieten van een sfeervol vuurbeeld. Een elektrische haard en bio-ethanol haard zijn makkelijk te plaatsen, zonder grote aanpassingen of rekening te houden met uw woningventilatie. 

Energiebron van de toekomst

Elektriciteit is de energiebron van de toekomst. Het huidige regeerakkoord bevordert sterk het gebruik van elektriciteit als energiebron. Met een elektrische haard of kachel in uw interieur bent u verzekerd van een oplossing die past in alle toekomstige denkbeelden. Moderne technieken, met of zonder warmte, het is allemaal mogelijk.

Elektrische haarden zijn volop in ontwikkeling

Elektrische haarden en kachels zijn sterk in opmars en volop in ontwikkeling. Doordat geen bijzondere aanpassingen nodig zijn, is er geen beperking in de creativiteit rond de elektrische haard. Bij de meest innovatieve modellen wordt gebruik gemaakt van waterdamp voor een realistisch vlammenspel. Wilt u naast sfeer ook
warmte? Kies dan voor een elektrische kachel met warmte-element! Elektrische sfeerhaarden kennen verschillende toepassingen. Vrijstaande kachels kunt u neerzetten waar u wenst. Inbouwhaarden kunnen in elk gewenst ontwerp in uw woning worden geplaatst.

Bio-ethanol is een milieuvriendelijke brandstof

Bio-ethanol is een brandvloeistof die door middel van gisting vrijkomt uit biologisch restmateriaal. Bio-ethanol wordt gezien als milieuvriendelijke oplossing en alternatief voor het gebruik van fossiele brandstoffen.

‘Eenvoudig’ genieten met bio-ethanol

Onze bio-ethanol toestellen kenmerken zich in de kern door eenvoud. Eenvoudige installatie, eenvoudige bediening, eenvoudige combinatie in interieuroplossingen en meubels. Toch doet dit niets af aan de sfeer! Met een bio-ethanol toestel kunt u eenvoudig genieten van een unieke sfeer en een waardevolle bijdrage van warmte. Een ideale oplossing voor appartementen waar geen rookgasafvoer mag worden aangelegd, terwijl u toch de behoefte heeft aan sfeervolle warmte.

Bezoek onze showroom en ontdek onze uitgebreide collectie

In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie elektrische haarden en bio-ethanol haarden. Welke variant past het beste bij u? Laat u adviseren door onze verkoopadviseurs. Wilt u meer weten over verantwoord verwarmen met een elektrische haard of bio-ethanol haard? Bekijk dan onderstaande filmpje.