Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eenvoudig genieten met een vrijstaande elektrische haard

Eenvoudig en snel genieten van een sfeervol vlammenspel, zonder er veel moeite voor te doen? Dat kan met een vrijstaande elektrische haard. De haard kan vrijwel overal in uw woning geplaatst worden, omdat er geen rookkanaal nodig is. Het enige dat de vrijstaande elektrische haard nodig heeft is een stopcontact.


Genieten van realistisch vuur met een elektrische haard

De meningen zijn verdeeld over het ‘vuur’ van de moderne elektrische haard, maar de afgelopen jaren is door de verschillende fabrikanten veel tijd en energie geïnvesteerd om het vuur realistischer te maken. Zo heeft Faber de Opti-myst technologie geïntroduceerd dat een einde maakt aan het ‘platte vuurbeeld’. Het 3-dimensionale vuurbeeld met rookefffect van de Opti-myst sfeerhaarden van Faber zorgen voor een schitterend en realistisch vuurbeeld, inclusief geknisper en vonkjes. 

Een vrijstaande elektrische haard voor iedereen

Genieten van een sfeervol vlammenspel is nu voor iedereen mogelijk! Er is niets beters dan thuiskomen na een lange dag werken en samen met familie en vrienden onder het genot van een hapje en een drankje de dag door te nemen, mét de gezellige sfeer van uw vrijstaande elektrische kachel natuurlijk! Ziet u het al voor zich? 

Veilig vlammenspel van de vrijstaande elektrische kachel

Het vuur van de elektrische kachel wordt gecreëerd door een samenspel van licht en ultra fijne waterdamp. Het biedt hiermee een zeer veilige oplossing voor de sfeer van een open haard. Mist u sfeer in de woonkamer, keuken of slaapkamer? Dan is de vrijstaande elektrische sfeerhaard misschien wel dé oplossing voor u! Groot voordeel aan de vrijstaande haard is dat deze in elke ruimte neer te zetten is. In ons assortiment vindt u een uitgebreid assortiment vrijstaande elektrische kachels. De plaatsingsmogelijkheden zijn oneindig. 

Meer informatie over een vrijstaande elektrische haard

Wilt u meer informatie over de vrijstaande elektrische haard? U bent van harte welkom in onze veelzijdige showroom waar diverse vrijstaande elektrische sfeerhaarden brandend staan opgesteld. Ontdek de veelzijdigheid van de vrijstaande elektrische sfeerhaard en laat u overtuigen door de nieuwste technieken die een zeer realistisch vlammenspel weten te creëren. Onze adviseurs staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om samen op zoek te gaan naar de vrijstaande elektrische haard van uw dromen.

 •  
  1500 m² showroom in Barneveld
 •  
  200 kachels en haarden opgesteld
 •  
  Gedegen kennis en advies
 •  
  De beste vakmensen en DE-erkend
 • Een schone toekomst
 • De grootste keuze
 • Het juiste advies
 • De mooiste oplossing