Bezoek onze Showroom
Element4 Club Kudos E Elektrische haard

Element4 Club Kudos E

Elektrisch
De Element4 Club Kudos E is een compacte vrijstaande kachel die heel eenvoudig te plaatsen is en aangename warmte verspreidt.
€ 2.995,-

Eenvoudig genieten met een vrijstaande elektrische haard

Eenvoudig en snel genieten van een sfeervol vlammenspel, zonder er veel moeite voor te doen? Dat kan met een vrijstaande elektrische haard. De haard kan vrijwel overal in uw woning geplaatst worden, omdat er geen rookkanaal nodig is. Het enige dat de vrijstaande elektrische haard nodig heeft is een stopcontact.


Genieten van realistisch vuur met een elektrische haard

De meningen zijn verdeeld over het ‘vuur’ van de moderne elektrische haard, maar de afgelopen jaren is door de verschillende fabrikanten veel tijd en energie geïnvesteerd om het vuur realistischer te maken. Zo heeft Faber de Opti-myst technologie geïntroduceerd dat een einde maakt aan het ‘platte vuurbeeld’. Het 3-dimensionale vuurbeeld met rookefffect van de Opti-myst sfeerhaarden van Faber zorgen voor een schitterend en realistisch vuurbeeld, inclusief geknisper en vonkjes. 

Een vrijstaande elektrische haard voor iedereen

Genieten van een sfeervol vlammenspel is nu voor iedereen mogelijk! Er is niets beters dan thuiskomen na een lange dag werken en samen met familie en vrienden onder het genot van een hapje en een drankje de dag door te nemen, mét de gezellige sfeer van uw vrijstaande elektrische kachel natuurlijk! Ziet u het al voor zich? 

Veilig vlammenspel van de vrijstaande elektrische kachel

Het vuur van de elektrische kachel wordt gecreëerd door een samenspel van licht en ultra fijne waterdamp. Het biedt hiermee een zeer veilige oplossing voor de sfeer van een open haard. Mist u sfeer in de woonkamer, keuken of slaapkamer? Dan is de vrijstaande elektrische sfeerhaard misschien wel dé oplossing voor u! Groot voordeel aan de vrijstaande haard is dat deze in elke ruimte neer te zetten is. In ons assortiment vindt u een uitgebreid assortiment vrijstaande elektrische kachels. De plaatsingsmogelijkheden zijn oneindig. 

Meer informatie over een vrijstaande elektrische haard

Wilt u meer informatie over de vrijstaande elektrische haard? U bent van harte welkom in onze veelzijdige showroom waar diverse vrijstaande elektrische sfeerhaarden brandend staan opgesteld. Ontdek de veelzijdigheid van de vrijstaande elektrische sfeerhaard en laat u overtuigen door de nieuwste technieken die een zeer realistisch vlammenspel weten te creëren. Onze adviseurs staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om samen op zoek te gaan naar de vrijstaande elektrische haard van uw dromen.

 

Lees meer over elektrische haarden in ons kenniscentrum.

Alternatieven voor een haard zonder schoorsteen

Is een schoorsteen nodig voor een houtkachel? Een houtkachel heeft een rookgasafvoer nodig die door de nok van de woning...

Unieke elektrische haard: Kalfire E-One

Elektrische haarden winnen aan populariteit. Niet verwonderlijk, want het vuurbeeld van de elektrische haard wordt steeds...

Mag de afvoer door de muur?

Het antwoord op de vraag of de rookafvoer van de kachel door de muur mag worden gevoerd, hangt sterk af van het type...

Op zoek naar sfeer? Kies voor een elektrische haard

Vuur zorgt voor een unieke sfeer in huis. Of het nu gaat om een houtkachel of een propaanhaard, sfeer is het toverwoord....

  • 1500 m² showroom in Barneveld
  • 200 kachels en haarden opgesteld
  • Gedegen kennis en advies
  • De beste vakmensen en DE-erkend
  • Een schone toekomst
  • De grootste keuze
  • Het juiste advies
  • De mooiste oplossing