Op verschillende weer- en nieuwssites is het te lezen: er is winterweer op komst! Het grootste deel van Nederland krijgt komend weekend en de dagen daarna te maken met stevig winterweer. Dat betekent weer om veel binnen te zijn en te genieten van de haard of kachel.

Dikke laag sneeuw voor een groot deel van het land

Januari en februari zijn toch wel de wintermaanden bij uitstek. En hoewel de laatste jaren er meer winters waren zonder sneeuw dan met sneeuw, lijkt  het er nu echt van te komen! In de nacht van zaterdag op zondag kan er op veel plaatsen in het land 15 tot 20 centimeter sneeuw vallen. Ook de dagen daarna liggen de temperaturen overdag onder het vriespunt en in de nacht wordt het ongeveer -10.

Lekker binnen genieten bij de haard of kachel

Kijkt u uit naar het winterse weer? Muts op, sjaal om en lekker door de sneeuw banjeren? Genieten van een winterwonderland en sneeuwpoppen maken met de (klein)kinderen? Of blijft u liever binnen en bekijkt u vanachter het raam het winterse tafereel? Of u nou een winterliefhebber bent of niet, het zijn zeker temperaturen om lekker binnen te zitten bij de gashaard of houtkachel! En wanneer u buiten bent geweest, kunt u lekker bij de haard of kachel weer opwarmen met een mok warme chocolademelk. 

Geniet van de unieke warmte en sfeer van vuur

Hoewel de weerexperts aangeven dat het gelukkig niet zo bar wordt als in 1956 of 1963, wordt het wel flink koud. Zeker de combinatie van de lagere temperaturen met een harde wind, maakt dat het nog kouder aanvoelt. Pak u daarom goed in wanneer u naar buiten gaat. En blijft u binnen? Dan hebben we eigenlijk 1 belangrijk advies. Doe de haard of kachel aan en genieten van de unieke warmte en sfeer van vuur. 

Meer weten? Meld u aan voor online advies! 

Heeft u geen haard of kachel, maar wilt u graag weten of het mogelijk is om in uw woning een haard of kachel te plaatsen? Wij helpen u graag. Ook in deze tijd! Met behulp van een live verbinding via (WhatsApp) videobellen, staat u in contact met onze adviseur in de showroom. Onze adviseur logt in vanuit de showroom en vertelt u meer over de mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen en situatie. Meld u aan voor online advies en wie weet kunt u bij de volgende sneeuwval ook genieten van een haard of kachel in uw eigen woning.