Wegens het grote succes van onze interieuradvies-dagen, komt binnenhuisarchitect Sicco van der Valk ook in het voorjaar van 2019 onze showroom.  

Professioneel advies over uw interieur

Wilt u graag een kachel of haard plaatsen, maar weet u niet goed hoe u dit mooi kunt laten integreren? Maak dan gebruik van ons gratis interieuradvies! Vindt u het een uitdaging om de plaatsing van een haard of kachel te combineren met de televisie? Vraagt u zich af hoe u rust en eenheid kunt creëren in uw woonkamer? Kom dan langs in de showroom van Van Manen en vraag advies aan binnenhuisarchitect Sicco van der Valk van Ontwerpstudio Van der Valk uit Arnhem. Tijdens het stookseizoen komt Sicco meerdere zaterdagen naar de showroom van Van Manen om klanten te voorzien van een professioneel interieuradvies.

Meld u aan voor vrijblijvend interieuradvies

Sicco is de volgende dagen aanwezig in onze showroom. 

  • 18 mei 

Wilt u verzekerd zijn van een adviesgesprek? Reserveer een datum en tijdstip via communicatie@vanmanenkachels.nl 

Een frisse kijk op uw interieur

Misschien heeft u nog niet helemaal duidelijk waar uw haard of kachel moet komen en hoe u dit moet combineren met andere objecten in uw woonkamer. Dan is een frisse kijk op uw interieur door Sicco misschien wel dé uitkomst! “Het is geweldig om klanten een stap verder te helpen,” vindt Sicco. “Klanten komen vaak binnen met een bepaald beeld. Als ik met hen om de tafel ga en de mogelijkheden bespreek, wordt dat beeld veelal aangepast en uiteindelijk mooier dan het oorspronkelijke idee. Het is heel fijn om klanten dat inzicht te geven en hen op die manier te helpen.”

"Goede samenwerking met Van Manen"

Klanten kunnen bij Sicco van der Valk terecht voor ieder interieuradvies omtrent de plaatsing van een kachel of haard. “Ik heb dit nu een aantal keren gedaan en klanten zijn altijd ontzettend te spreken over deze samenwerking met Van Manen. Zij ervaren het als zeer prettig om advies te vragen aan een objectief persoon.”

Want wat is volgens deze interieurarchitect nou eigenlijk de toegevoegde waarde van een haard of kachel? “Het heeft een enorme meerwaarde voor de woonkamer. Een haard of kachel brengt een extra dimensie met zich mee in de beleving. Het zorgt voor emotie, zeker in de winter wanneer de haard optimaal tot z’n recht komt. Het klinkt misschien als een cliché, maar ik zie de haard echt als een verrijking voor het interieur.”

Een passende oplossing voor ieder interieur

Toch is het ook voor Sicco weleens een uitdaging om passend advies te geven. “Mijn doel is een eerlijk advies. Ik bied klanten graag een passende oplossing voor hun interieur. Soms is daar een andere manier van denken voor nodig. Als een authentieke houthaard bijvoorbeeld niet past in de woning, kan een gashaard de oplossing zijn. Het is dan even schakelen, maar klanten hebben alleen wat aan een eerlijk advies, waar ze echt wat mee kunnen.”

Wilt u ook interieuradvies van binnenhuisarchitect Sicco van der Valk van Ontwerpstudio Van der Valk uit Arnhem? Op onderstaande zaterdagen is hij aanwezig in de showroom van Van Manen haarden en kachels:

  • 18 mei 

Reservoor nu voor een adviesgesprek

Wilt u verzekerd zijn van een adviesgesprek? Reserveer een datum en tijdstip via communicatie@vanmanenkachels.nl 

Om goed inzicht te krijgen in uw situatie, is het handig dat u foto’s van uw huidige interieur en een plattegrond van uw woning meeneemt. Welke kleuren spreken u aan? Welke stijl past bij u? Via ons moodboard kunt u zich alvast voorbereiden.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in de showroom van Van Manen in Barneveld!