Is een haard of kachel in uw woning een grote, onvervulde wens omdat u geen idee heeft waar u deze moet plaatsen? Onze adviseurs zijn meer dan verkopers en denken graag met u mee over de inrichting van de kamer waar de haard of kachel moet komen te staan. 

Haard of kachel in uw woning. Maar waar? 

Weet u dat u graag een haard of kachel wilt, maar is het nog niet duidelijk waar deze moet komen te staan? Geen probleem! De eerste stap is gezet, namelijk de keuze voor een haard of kachel. Na die eerste stap, helpen onze adviseurs u graag bij de zoektocht naar de perfecte haard voor uw woning.
 
Wanneer u er zelf nog niet uit bent, is het verstandig om foto's en eventueel tekeningen van uw woning mee te nemen. Onze adviseur kijkt met u mee en vertelt u over de mogelijkheden voor uw woning. Vaak is in een vroeg stadium al duidelijk of een inbouwhaard of vrijstaande kachel de voorkeur heeft. Brandstof hebben de meeste bezoekers van onze showroom ook wel een voorkeur voor. Maar ook wanneer dat nog een groot vraagteken is, bent u van harte welkom!
 
Onze adviseur geeft u graag advies.

Niet alleen verkopers, maar zeker ook adviseurs!

Onze adviseurs zijn namelijk niet alleen verkopers. Zij denken graag met u mee over de plaatsing van een haard of kachel. Wilt u graag vast wat ideëen opdoen? Lees dan zeker de rest van dit blogbericht. We hebben namelijk speciaal voor u een paar mogelijkheden op een rijtje gezet. Wie weet staat het perfecte idee voor u er wel tussen! En zo niet? Plan dan uw bezoek aan onze showroom en laat u verrassen door de oneindige mogelijheden. 

Televisie boven de haard

Vindt u het mooi om een televisie boven de haard te hangen, maar vraag u zich af of dit mogelijk is bij u? In de meeste gevallen kan dit. Een televisie boven uw haard hangen brengt echter wel enkele risico's met zich mee. Ook niet iedere haard of situatie leent zich hiervoor. Geen nood, want onze adviseursh helpen u bij het maken van de juiste keuze. Zij weten precies waar u op moet letten als u een haard of kachel uitzoekt voor onder de televisie. Naast sfeer is een haard namelijk een belangrijke bron van warmte. Het is daarom belangrijk te letten op de maximale temperatuurafgifte van de haard of kachel. Televisies kunnen beperkt tegen hitte. Bij (moderne) gashaarden is de warmteafgifte, over het algemeen, wat eenvoudiger te regelen dan bij bij houtkachels. Door goede maatregelen te treffen is het echter mogelijk om bij beide type een televisie boven de haard te plaatsen.

Lees meer over TV boven de haard

Televisie boven de haard

Moderne haard in de keuken

Brengt u veel tijd door in uw leefkeuken? Dan is het misschien een leuk idee om juist de haard in de keuken te plaatsen! Zeker wanneer u houdt van lang tafelen met vrienden of familie, is een haard in de keuken een gezellige sfeermaker. En of uw voorkeur nu uitgaat naar een inbouw gashaard of een vrijstaande houtkachel, in principe heeft u keuze uit een groot aantal modellen en types. Let wel op de grootte van uw keuken, zodat de haard of kachel niet te veel warmte afstoot. 

Tunnelhaard als sfeervolle roomdivider in uw woning

Een tunnelhaard is de perfecte haard om als roomdivider te gebruiken. Heeft u een grote ruimte en wilt u een element toevoegen dat dient als scheiding? Wanneer u kiest voor een tunnelhaard als roomdivider, heeft u een unieke roomdivider die zowel voor warmte als sfeer zorgt. Ander bijkomend voordeel is dat u van twee kanten kunt genieten van het gezellige vuur. 

Tunnelhaard als roomdivider

Lees hier meer over tunnelhaard als roomdivider

Haard inbouwen in een op maat gemaakte kast

Wist u dat u uw haard ook kunt laten inbouwen in een op maat gemaakte kast? In onze 1.500m² vindt u diverse opstellingen waarbij de haard is ingebouwd in een kast. En het leuke is dat deze kasten gemaakt worden door onze eigen meubelmaker. U kiest zelf de materialen en hoe de kast eruit moet komen te zien. Onze adviseur maakt een 3D ontwerp, zodat meteen duidelijk wordt hoe het geheel er uit komt te zien in uw woning. Een gashaard in een kast, een houthaard of toch liever een bio-ethanol haard inbouwen in een kast? Het kan allemaal! Onze adviseur laat u graag zien wat er allemaal mogelijk is om zo samen een uniek meubelstuk te creëren. 

Bezoek onze