Komt u er niet helemaal uit met de afstandsbediening gashaard? Wij snappen dat! Elke afstandsbediening werkt namelijk net weer anders. Dit blogbericht helpt u bij het bedienen van uw gashaard.

Hoe werkt een gashaard met afstandsbediening? 

Heeft u een gashaard gekocht? Dan kunt u met 1 druk op de knop genieten van een heerlijke warmte en sfeervol vuur. Maar dan moet u wel weten hoe uw afstandsbediening gashaard werkt! U heeft bij de haard of kachel een gebruikershandleiding gekregen van onze installateur. Hierin vindt u vaak een uitgebreide gebruikershandleiding van de gashaard of een verwijzing naar een handleiding op het internet. Heeft u na het lezen van dit blogbericht en het raadplegen van internet nog steeds problemen met de afstandsbediening gashaard? De meeste afstandsbedieningen hebben veel functies waardoor het even oefenen is met het gebruik ervan. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij de werking van de afstandsbedieningen in een korte instructievideo uitgelegd. De video's vindt u verderop op deze pagina. Wanneer u nog vragen hebt mag u altijd mailen of bellen.

Vraag ons Installatie en Onderhoud Magazine aan

Wilt u meer weten over Installatie en Onderhoud van Van Manen? Voer uw e-mail adres in om ons magazine te downloaden

Hoe gaat mijn gashaard aan?

Op alle afstandsbedieningen zit een aan-en uitknop. Dit is het knopje met de cirkel en streepje vanuit het midden naar boven. Houd het knopje even ingedrukt en u hoort dat de gashaard wordt ingeschakeld. De ontsteker doet zijn werk en binnen enkele seconden gaat het vuur aan. 

Mijn gashaard afstandsbediening werkt niet. Wat nu? 

Is het zo dat de gashaard afstandsbediening niet werkt? Dan is het verstandig om de batterijen te vervangen. De batterijen in de afstandsbediening zelf kunnen vervangen worden, maar ook die in de ontvanger van de haard. Gebruik voor de afstandsbediening en de ontvanger nieuwe batterijen, gebruik geen oplaadbare batterijen, maar alleen batterijen van een A-merk (bijvoorbeeld Varta). Daarna kunt u de haard eenvoudig zelf resetten en kunt u weer genieten van een sfeervol vuur. Hoe u dit precies doet? Dat staat in de handleiding. 

Afstandsbediening Element 4

Kalfire afstandsbediening handleiding

Afstandsbediening Bellfires

DRU Bluetooth gashaard afstandsbediening handleiding

Gebruiksaanwijzing afstandsbediening Faber gashaard

Vragen over uw afstandsbediening?

Heeft u na het lezen van dit blogbericht nog vragen over de afstandsbedienig gashaard? Schroom niet en neem contact op met 0342 - 405 353. Wilt u graag een gashaard of propaanhaard kopen, maar wilt u eerst meer weten over het gebruik van de afstandsbediening? Wanneer u een afspraak maakt voor een gesprek met één van onze adviseurs, zal deze ook uitleg geven over de verschillende afstandsbedieningen van de gashaard. Het is vaak een kwestie van wennen, maar eigenlijk zijn alle afstandbedieningen heel eenvoudig te gebruiken. Zo kunt u met 1 druk op de knop genieten van een heerlijke warmte en gezellige sfeer!

Klik hier voor onze gashaarden Klik hier voor de showroompagina