Elektrische haarden winnen aan populariteit. Niet verwonderlijk, want het vuurbeeld van de elektrische haard wordt steeds mooier! Bent u op zoek naar een elektrische haard? Ontdek de voordelen van de Kalfire E-One hightech designhaard. 

Wat maakt de Kalfire E-one bijzonder? 

Voor deze Kalfire elektrische haard is gebruik gemaakt van geavanceerde technologiën. En dat is te zien! De Kalfire E-One heeft een vol en levendig vlambeeld. Deze duurzame hightech designhaard maakt de Kalfire E-One geschikt voor ieder interieur. Groot voordeel aan deze elektrische haard van Kalfire is namelijk dat er geen rookkanaal of afvoer nodig is, maar alleen een stopcontact om het vuur te laten "branden". Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat de Kalfire E-One een echte eyecatcher is. Daarnaast is het ook nog eens een duurzame keuze omdat het vlambeeld wordt gecreëerd door projectie. Met 0 uitstoot is de Kalfire E-One een milieuvriendelijke keuze. De Kalfire is er in meerdere maten en uitvoeringen. Welke past het beste bij uw woning?   

Kalfire E One elektrische designhaard

De voordelen van de Kalfire E-One 

Waarom zou u kiezen voor een elektrische haard? Wij hebben de voordelen van de Kalfire E-One even voor u op een rijtje gezet.  

  • Gemak van installatie
  • Veiligheid en onderhoud
  • Milieuvriendelijk
  • Flexibiliteit in plaatsing

Gemak van installatie - De Kalfire E-One is een elektrische haard en heeft weinig nodig om te branden. Er is geen rookkanaal of afvoer nodig, een stopcontact is voldoende. Dat maakt de Kalfire elektrische haarden relatief eenvoudig om te installeren. Maar ook hiervoor geldt dat u de haard het beste kan laten installeren door een erkend DE-bedrijf, zoals Van Manen haarden en kachels. 

Veiligheid en onderhoud - Doordat de Kalfire E-One geen gebruik maakt van echt vuur, maar van projectie en Led-verlichting is het een veilige manier van stoken. Daarnaast geeft de Kaflire E-One geen directe warmte af en is dus veilig voor mens en dier, ook voor de allerkleinsten. Iedereen kan zorgeloos genieten en de verbinding van vuur ervaren. Doordat de Kalfire E-One geen uitstoot genereerd, is het niet nodig om de haard schoon te maken of jaarlijks onderhoud te plegen. Het realistische, holografische vuur en de volledig elektrische werking heeft daarnaast als voordeel dat er geen reservoir voor vloeistoffen aanwezig is dat regelmatig bijgevuld moet worden. 

Milieuvriendelijk - De Kalfire E-One werkt volledig elektrisch, maakt geen gebruik van fossiele brandstoffen en heeft nul emissie. Het energieverbruik van de E-One is laag: bij circa 110 Watt is de haard bijzonder efficiënt in gebruik. Daarnaast is de duurzaamheid van de haard doorgezet tot in verdere details, zoals de verpakking en het fabricageproces. Dus niet alleen een zuinige keuze, maar ook een duurzame en milieuvriendelijke haard. 

Flexibiliteit in plaatsing - Doordat de Kalfire E-One geen rookkanaal of gasaansluiting nodig heeft, zijn de plaatsingsmogelijkheden oneindig. Heeft u een gasloze woning? De Kalfire elektrische haard is een uitstekende keuze. Maar ook in een appartement, restaurant, hotel, kantoorgebouw of openbare ruimte is de Kalfire E-One een sfeervolle toevoeging voor het interieur. 

Klik hier voor de Kalfire E-One haarden

Kalfire E-One elektrische haard frontmodel

Technische specificaties

De Kalfire E-One is er in verschillende modellen en afmetingen. Zo kunt u kiezen tussen een inbouwhaard en vrijstaande kachel. Bij de inbouwhaard kunt u kiezen voor de optionele Atmos Heating. Dat betekent een aangename verwarming van 2 kW. De vrijstaande kachel heeft deze optie niet. Bij het vrijstaande model gaat het dus puur om de sfeer en heeft u geen extra warmte van de Kalfire E-One. De inbouwmodellen zijn dankzij de strakke belijning en compacte inbouwmaten uitermate geschikt voor maatwerk. Zelf kunt u de afwerking van de haard kiezen. Het vrijstaande model is afgewerkt in een strakke, stalen behuizing en past hiermee in verschillende interieurstijlen. Bij beide modellen kunt u kiezen uit een vlakke of design bodem en Single of Dual HD Flame technology. 

Inbouwmogelijkheden

Wanneer u kiest voor de Kalfire E-One inbouwhaard, dan zijn er tal van inbouwmogelijkheden! Het frontmodel is beschikbaar verschillende afmetingen, namelijk met een breedte van 100, 130, 160 en 190 centimeter. Liever een hoekhaard? Dan is er de Kalfire E-One van 130 centimeter. U kunt zelf kiezen of u de hoek links of rechts wilt. De driezijdige haard is in meerdere maatvoeringen beschikbaar, namelijk 130, 160 en 190 centimeter breed. Welke inbouwhaard past het beste bij uw woning? Wanneer u kiest voor een Kalfire E-One inbouwhaard, kunt u deze helemaal aan laten sluiten bij uw interieur. Wilt u graag een strakke, witte ombouw? Of liever de inbouwhaard combineren met een op maat gemaakte kast? Het is ook mogelijk om de haard af te maken met een bijpassend plateau. Maak uw wensen kenbaar bij onze adviseur en via een 3D tekening laat hij zien hoe de haard eruit komt te zien in uw woning! 

De Kalfire E-One met verwarming

De vrijstaande kachel van Kalfire E-One is niet verkrijgbaar met warmte. Bij de verschillende inbouwhaarden kunt u wel kiezen voor het optionele Heat Atmos systeem. Deze geeft een aangename bijverwarming af van 2 kW. Deze warmte is niet geschikt als hoofdverwarming, maar is heerlijk en goed voelbaar wanneer u rond de haard plaats neemt. Bent u op zoek naar een haard voor de sfeer en vindt u duurzaamheid erg belangrijk in uw keuze? Dan zijn de Kalfire elektrische haarden zeker het overwegen waard!

Kalfire elektrische haard  

Het verbruik

De serie van Kalfire E-One bestaat uit een aantal verschillende elektrische inbouwhaarden en vrijstaande kachels. Alle kachels hebben een ander verbruik. Wanneer u de haard alleen voor de sfeer gebruikt, is het verbruik minimaal. Wanneer u de warmte inschakelt, geniet u optimaal. Ideaal wanneer u stroom opwekt via zonnepanelen! Om u even een idee te geven. De Kalfire E-One 100F en de 130 C verbruiken in full operating modus met Single HD Flame technology en zonder Atmos Heating 56 W. Bij Dual HD flame is dit 101 W. Dual Flame technology én Atmos heating? Dan verbruiken de Kalfire E-One 100 F en de 130 C 2075 W. Wilt u meer weten over het verbruik van de Kalfire E-One? Ga het gesprek aan met één van onze adviseurs! 

Ervaringen

De afgelopen jaren hebben wij al een groot aantal elektrische haarden van Kalfire mogen plaatsen bij klanten thuis. De meestgehoorde reacties zijn over het realistische vuurbeeld van de Kalfire E-One. Was het vuur van de elektrische haard vroeger plat en nep, tegenwoordig kunt u genieten van een vol en levendig vlambeeld. Door de plaatsingsmogelijkheden is de Kalfire E-One vrijwel overal te plaatsen. Dat betekent dat u kunt genieten van de Kalfire E-One in uw gasloze nieuwbouwwoning, maar ook in uw appartement. Deze sfeermaker is een echte eyecatcher voor iedere ruimte en brengt een hoop gezelligheid. Hieronder staat een foto van de Kalfire E-One die wij bij een klant hebben geplaatst. Is het geen plaatje? 

Kalfire E-one geplaatst bij een klant van Van Manen  

De Kalfire E-One bewonderen? Bezoek onze showroom!

De Kalfire E-one is niet afhankelijk van een rookkanaal of gasaansluiting, dus kan geplaatst worden waar u maar wilt. Deze eindeloze designmogelijkheden geven u alle vrijheid om de haard te plaatsen waar deze het beste tot zijn recht komt. In de woonkamer? De keuken? Of liever de slaapkamer? Geen enkel probleem! In sommige woningen moeten concessies gedaan worden in het ontwerp en design wanneer er wordt gekozen voor de plaatsing van een haard, met de Kalfire E One is dat verleden tijd! Met deze elektrische haard is het mogelijk om creatiever te denken, omdat de plaatsingsmogelijkheden eindeloos zijn. Wilt u meer weten over de plaatsingsmogelijkheden van de Kalfire E-One bij u thuis? Maak een afspraak met onze adviseur en laat u informeren. In onze 1.500m² showroom in Barneveld vindt u twee modellen brandend opgesteld. Dat zijn de Kalfire E-One 100 F fronthaard en de Kalfire E-One 130 S, driezijdige haard.   

Bekijk hier de Kalfire E-One haarden Klik hier voor de showroompagina