Nu bij ons in de showroom: de Kalfire E-one hightech designhaard. Een elektrische haard die anders is dan andere elektrische haarden. Kalfire heeft veel tijd en energie gestoken om een ultiem vuurbeeld te creëren voor de E One. "De E One maakt zijn belofte waar."

Verbinding door het vuur met Kalfire

Welke belofte? Om een nieuw vuur te creëren met als belangrijkste doel: verbinding door het vuur. Beijko van Melick, directeur van Kalfire Fireplaces wilde met de Kalfire E-One naar een vuur dat op een duurzame manier zorgt voor emotionele warmte en verbinding, op een plek waar mensen samen willen komen. "Nu durf ik te zeggen dat de E-one deze belofte waarmaakt. Dat we vuur herontdekt hebben." Ook wij zijn ontzettend enthousiast over dit nieuwe vuur. Een duurzame haard die overal geplaatst kan worden, waarmee al uw zintuigen worden geprikkeld. Ontdek het zelf! Nu in onze showroom. De Kalfire E-one is leverbaar in twee varianten. De Kalfire E-One 100 FR is het vrijstaande model dat niet ingebouwd hoeft te worden. Dit geeft de haard een stoer en industrieel uiterlijk. Liever inbouw? Kies dan voor de Kalfire E-One 100 F . 

Kalfire E One elektrische designhaard

De Kalfire E-One met eindeloze plaatsingsmogelijkheden

De Kalfire E-one is niet afhankelijk van een rookkanaal of gasaansluiting, dus kan geplaatst worden waar u maar wilt. Deze eindeloze designmogelijkheden geven u alle vrijheid om de haard te plaatsen waar deze het beste tot zijn recht komt. In de woonkamer? De keuken? Of liever de slaapkamer? Geen enkel probleem! In sommige woningen moeten concessies gedaan worden in het ontwerp en design wanneer er wordt gekozen voor de plaatsing van een haard, met de Kalfire E One is dat verleden tijd! Met deze elektrische haard is het mogelijk om creatiever te denken, omdat de plaatsingsmogelijkheden eindeloos zijn.

Schitterende elektrische hightech designhaard

Deze duurzame elektrische hightech designhaard van Kalfire heeft een exclusief ontwikkeld ultra-realistisch vuur. De flikkering van het licht, het gloeiende hout en de kolen, de zwevende vuurdeeltjes en de speelsheid van het vlammenspel maken de Kalfire E One een unieke eyecatcher. Het geluid van het knisperende hout en de warmte van de vlammen maken de beleving compleet. De levensechte houtstammen in de haard zorgen voor een gezellige, authentieke sfeer, ook wanneer de haard niet brandt.  

Elektrische haard om tot rust te komen

Bent u op zoek naar een vuur dat verbindt en tegelijkertijd duurzaam is? Wilt u graag een rustpunt in alle hectiek zodat u tot uzelf kunt komen en optimaal kunt ontspannen? Even niet met uw hoofd bij uw stressvolle baan en volle agenda, drukke gezinsleven en het onderhouden van sociale contacten... ontdek de hightech elektrische designhaard Kalfire E-One! Kom tot rust en geniet van een veilig, toegankelijk en duurzaam vuur. Een vuur dat beschikbaar is voor iedereen. Bezoek onze showroom voor meer informatie. Houd onze website in de gaten voor meer productinformatie over de Kalfire E One.   

 

Nu alvast meer lezen?