Onze haarden en kachels komt u overal tegen. Niet alleen in woonkamers, maar ook in restaurants, kantoorpanden en showrooms. Een haard of kachel brengt namelijk een gezellige sfeer waar mensen vrolijk van worden. Ook een haard in uw bedrijf? Ontdek de mogelijkheden in onze showroom!

Extra gezelligheid in de showroom met een haard

Heerlijk uit eten in uw favoriete restaurant terwijl het vuur in de haard sfeervol brandt. Het maakt het etentje net wat specialer dan wanneer de verwarming aan staat en alleen lampen zorgen voor verlichting van de ruimte. Vuur flakkert, vuur leeft, vuur geeft die unieke gezellige sfeer. Een gashaard of houtkachel is natuurlijk een geweldige aanvulling op uw woning, maar wij merken dat ook steeds meer bedrijven ons weten te vinden. Niet alleen restaurants, maar ook bedrijven die hun showroom die extra gezelligheid willen meegeven. 

Kalfire gashaard

Brede Kalfire gashaard voor een sfeervol geheel

Zo hebben wij kort geleden de Kalfire GP105/59F inbouw gashaard bij Dibbet Doors in Barneveld geplaatst. Dibbet Doors verkoopt exclusieve stalen binnen-en buitendeuren. Deze deuren zijn stoer en stijlvol en een echte blikvanger voor ieder interieur. Wat is er dan mooier om die stalen deuren in de showroom te combineren met vuur? U ziet de foto's. Zeg nou zelf, dat ziet er toch geweldig uit?!

Klaar voor de toekomst met propaangas

De Kalfire GP105/59F bij Dibbet Doors brandt op propaan gas. Ook ideaal voor bij u thuis. Want mocht uw woning in de toekomst gasloos worden, dan kunt u met (bio) propaan gas gewoon blijven genieten van uw gashaard. Ook vindt u bij Van Manen Haarden & Kachels verschillende gashaarden die geleverd kunnen worden op propaan gas, of die eventueel later kunnen worden omgebouwd. 

Kalfire GP105/59F gashaard

Brede gashaard met prestigebrander

De Kalfire GP105/59F is een brede gashaard die voorzien is van een prestigebrander. Deze brander zorgt voor een realistisch vuur waarbij de vlammen echt uit de houtblokken lijken te komen. Optioneel kan gekozen worden voor de Natural Spark Generator (NSG). Deze gepatenteerde techniek geeft echt vonkjes af. Dat maakt dat dit gasvuur wel heel veel wegheeft van een houtvuur. Ook kunt u kiezen voor de hybride functie. De haard wordt dan voorzien van Led-verlichting in het branderbed. Hoe realistisch wilt u uw gashaard hebben? In onze showroom vindt u haarden met de NSG en hybride functie, zodat u zelf het vuur kunt ervaren en kiezen wat het beste bij u past. 

Schitterende Kalfire gashard

Ook een haard in uw restaurant, kantoor of showroom?

Twijfelt u of een haard of kachel geschikt is voor plaatsing in uw bedrijf? Breng een bezoek aan onze veelzijdige showroom in Barneveld en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Onze adviseurs geven u eerlijk en persoonlijk advies over de mogelijkheden in uw situatie. Zien we u binnenkort? 

Alvast meer lezen?