Het is december! Bij uitstek de feestmaand van het jaar. Een tijd om gezellig samen te zijn. En natuurlijk is dat nu allemaal wat anders dan anders door het Corona virus. Hoe lekker is het dan om behaaglijk bij het vuur te zitten van een haard of kachel?

Een haard zorgt voor een unieke sfeer

Een haard of kachel brengt gezelligheid. Een unieke sfeer die niet te evenaren is. Tegelijkertijd komt er een heerlijke warmte vrij, zodat de centrale verwarming uit kan blijven. Heeft u een haard? Dan weet u precies waar wij het over hebben! Nog geen haard in huis? Wij nodigen u van harte uit in onze sfeervolle showroom, zodat u volgend jaar tijdens de decembermaand ook kunt genieten van warmte en sfeer. 

Welke kachel past het beste bij uw wensen?

Maar dan is de grote vraag nog: Welke kachel sluit het beste aan bij uw persoonlijke voorkeuren, interieurstijl en woning? Met ons uitgebreide assortiment van honderden haarden en kachels begrijpen wij dat u daar zelf niet helemaal uitkomt. Maak daarom een afspraak bij onze adviseur en laat u informeren. 

Een haard geeft veel gezelligheid en sfeer

Meer dan honderd opstellingen in onze showroom

In onze showroom vindt u meer dan honderd verschillende opstellingen. Loop langs de gaskachels riching de houthaarden en laat u verrassen door de diversiteit. Kiest u voor een pelletkachel, een elektrische haard of toch liever een echt vuur van een bio ethanol haard? Onze houthaarden en gaskachels blijven onverminderd populair. 

Wilt u een houtkachel in een moderne woning? In een moderne huis is er beperkt toevoer van verse lucht. Werking hiervan wordt meestal geregeld met ventilatiesystemen. Een houtvuur heeft zuurstof nodig om te kunnen vlammen. Het is in de meeste gevallen verstandig om in nieuwbouw te kiezen voor een houtkachel of houthaard met gesloten systeem. 

Snel genieten van warmte en sfeer van een gashaard

Eenvoudig en snel genieten van warmte en sfeer? Dan is een gashaard misschien iets voor u. Is uw woning gasloos of wilt u niet afhankelijk zijn van aardgas? De meeste moderne gashaarden zijn ook leverbaar op propaangas (flessengas). Via een modern systeem maken onze monteurs een unit die is aangesloten op uw haard. 

Pelletkachel, elektrische haard of liever bio ethanol haard?

Maar ook voor een pelletkachel, elektrische haard of bio ethanol haard bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vindt u alleen hoge kwaliteit toestellen, zodat u bent verzekerd van goede materialen en een lange levensduur. Onze monteurs zijn op de hoogte van de huidige regelgeving en zorgen ervoor dat uw haard of kachel op de juiste manier geïnstalleerd wordt? Wist u bijvoorbeeld dat de afvoer van een pelletkachel niet door de gevel mag, maar alleen door de nok van uw huis? 

U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom!

Natuurlijk kunnen we u hier nog veel meer vertellen over onze schitterende producten, maar eigenlijk is het het beste wanneer u zelf de warmte en sfeer ervaart. Bezoek onze showroom en laat u informeren door onze adviseurs. U bent van harte welkom!