Houdt u ook zo van voor en na foto's? Wij wel! Wanneer een project gereed is, went de nieuwe situatie zo snel dat het soms moeilijk is om de oude beelden weer op je netvlies te krijgen. We nemen u in deze blog graag mee naar onze showroom. Onze showroomzitjes hebben namelijk een metamorfose ondergaan.

Verantwoord Verwarmen met een haard of kachel

Wanneer u de afgelopen maanden in onze showroom bent geweest, viel het u vast op: onze wanden die gingen over Verantwoord Verwarmen. Met deze beelden wilden we u meer vertellen over de mogelijkheden van Verantwoord Verwarmen met een haard of kachel. Is dat Verantwoord Verwarmen dan verleden tijd? Nee, natuurlijk niet. Maar wij willen ook graag een stukje sfeerbeleving met u delen.

Ontdek het uitgebreide assortiment in onze showroom

In onze showroom vindt u honderden toestellen, waaronder houtkachels, gashaarden, pelletkachels, elektrische haarden en bio-ethanol haarden. Met onze vernieuwde showroomzitjes is het geheel nog sfeervoller! De foto's die wij gebruiken voor onze nieuwe showroomzitjes, zijn allemaal projecten die wij recentelijk hebben afgerond. Schitterende projecten waar we tijd, energie en liefde in hebben gestoken. We zijn trots op ons werk en delen dat graag met u! Bekijk onze voor-en na foto's of breng zelf een bezoekje aan onze showroom. 

Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar een haard

Wanneer u op zoek bent naar een haard of kachel, blijft Verantwoord Verwarmen een belangrijk onderwerp. Onze verkoopadviseurs vertellen u hier graag meer over. Bezoek onze showroom of ga de live verbinding aan met onze verkoopadviseur in de showroom via videobellen. Aan de hand van uw wensen en interieur, vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. Wij denken graag in oplossingen en zo is er voor iedere woning en warmtevraag wel een haard of kachel te vinden.

Welke brandstof sluit aan bij uw wensen? 

Naar welke brandstof gaat uw voorkeur uit? Bent u fan van echt vuur en vindt u het niet erg om wat moeite te doen voor een geweldig vuur? Dan is een houtkachel waarschijnlijk de beste keuze voor u. Heeft u liever gemak? Kies dan voor een gashaard. De meest recente modellen gashaard kunnen ook geleverd worden op propaangas. Woont u in een appartement en vindt u sfeer het belangrijkste element van een haard? Kies dan voor een elektrische haard. Wist u dat wij ook een groot aantal elektrische haarden hebben met warmte element? U leest het al: genoeg reden om het gesprek aan te gaan met onze verkoopadviseur! Maak een afspraak voor online advies of kom langs in onze sfeervolle showroom. U bent van harte welkom.