Wist u dat Van Manen haarden en kachels bedrijfsvriend is van de organisatie Geldersch Landschap & Kasteelen? Als bedrijfsvriend dragen wij actief bij aan het behoud van natuur en erfgoed in Gelderland. 

Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dat laten wij niet alleen zien in onze eigen werkzaamheden, maar ook door bedrijfsvriend te zijn van Geldersch Landschap en Kasteelen. Ruim 150 prachtige natuurgebieden, kastelen en landgoederen in Gelderland zijn aan de zorg toevertrouwd van Geldersch Landschap & Kasteelen.  

Wat doet Geldersch Landschap en Kasteelen?

  • Ze beheren en herstellen het landschap en de biodiversiteit die daarbij hoort
  • Ze herenigen zoveel mogelijk de landhuizen met hun omgeving

Daarnaast worden diverse bossen actief beheerd door Geldersch Landschap en Kasteelen. Kappen van boven gebeurt weloverwogen en maakt onderdeel uit van dit beheer. Ze verkopen hout aan houtvewerkende bedrijven en een deel gebruiken ze zelf. Een klein deel van het gezaagde loofhout komt af en toe beschikbaar als brandhout voor particulieren. Het is dan ook niet zomaar een willekeurige keuze dat wij Geldersch Landschap en Kasteelen gekozen hebben om te ondersteunen. 

Van Manen gaat voor een schone toekomst

Van Manen gaat voor een schone toekomst

Wij zetten ons in voor een schone toekomst. Bij ons vindt u dan ook alleen de beste kwaliteit haarden en kachels die allemaal voldoen aan de EcoDesign richtlijnen die in 2022 in heel Europa van kracht worden. Ook zijn onze toestellen allemaal voorzien van energielabel A of B. Dat betekent een verantwoorde keuze voor mens en milieu. Meer hierover leest u ook in onze blog over de 4 beloftes

De 4 beloftes van Van Manen:

  • Een schone toekomst
  • De grootste keuze
  • Het juiste advies
  • De mooiste oplossingen

Leer goed stoken tijdens de stooktraining

Daarnaast verzorgen wij ook gratis stooktrainingen. Wij willen graag dat onze klanten op de juiste manier stoken, zodat er een perfect vuur ontstaat zonder overlast. Meerdere keren per jaar zijn onze klanten welkom om te leren stoken. Verschillende adviseurs leggen uit hoe men goed moet stoken via de Zwitserse Methode. Daarna wordt het geleerde in de praktijk gebracht in de showroom. Wilt u ook goed leren stoken? Meldt u zich dan aan! Ook voor andere vragen bent u van harte welkom in onze veelzijdige showroom in Barneveld. Samen maken we de wereld een stukje mooier.