Elektrisch vuur nep? Zeker niet! Tenminste, niet meer. Het vuur van de moderne, elektrische haarden in ons assortiment is bijna niet meer van echt te onderscheiden. Wij zijn enthousiast! U ook? Lees verder!

Realistische elektrische haard voor iedereen

We geven eerlijk toe dat het vuurbeeld van de elektrische haarden van tien jaar geleden niet op konden tegen gashaarden en houtkachels uit die periode. Het was wel heel duidelijk dat het platte vuurbeeld van de elektrische haarden niet echt was. Tegenwoordig is het vuur van de elektrische haard niet meer te onderscheiden van een echt vuur. Hoe dat kan? Fabrikanten hebben de laatste jaren veel tijd en aandacht besteed aan het vlambeeld van de elektrische haard. Zij (en wij) vinden namelijk dat een sfeervol vuur voor iedereen realiseerbaar moet zijn.

Wanneer een woning gasloos wordt of een huis niet geschikt is voor een houtkachel, moet er gezocht worden naar alternatieven. Een realistische elektrische sfeerhaard is vrijwel overal te plaatsen en daarmee geschikt voor bijna alle woningen en kantoorpanden. Het enige dat nodig is om het vuur tot leven te roepen is elektriciteit. Stop de stekker in het stopcontact en het genieten kan beginnen!

Waarom elektrisch?

Realistische haard met warmte Kalfire E One

Realistische elektrische haard met warmte

Wist u dat veel realistische elektrische haarden tegenwoordig voorzien zijn van een warmte-element? Zo geniet u niet alleen van een gezellige sfeer, maar ook nog eens van een aangename bijverwarming. Let wel op; een elektrische haard is niet geschikt als hoofdverwarming. Het gaat dus puur om bijverwarming rondom de haard. Heerlijk wanneer u met een lekker kopje koffie of thee een goed boek leest bij de haard of even gezellig bijpraat met de buurvrouw.   

Elektrische haard mét verwarming

De meest realistische elektrische sfeerhaarden bij Van Manen

In onze showroom zijn verschillende elektrische haarden te vinden. Onze favorieten op dit moment zijn toch wel:

Kalfire E One realistische elektrische sfeerhaard

Kalfire heeft veel tijd en energie gestoken om een ultiem vuurbeeld te creëren voor de E One. Het belangrijkste doel van de E One is: verbinding door het vuur. Een duurzame haard die overal geplaatst kan worden, waarmee alle zintuigen geprikkeld worden. De Kalfire E One is leverbaar in twee varianten, namelijk vrijstaand en inbouw. Welke past het beste bij uw interieur?

Blog Kalfire E-One

Kalfire E One meest realistische elektrische haard

Dru Virtuo met driedimensionaal vuurbeeld

De Dru Virtuo is niet zomaar een elektrische haard. Het is sfeer en warmte uit een stekker, waarmee u kunt genieten van een driedimensionaal vuur. Dru gebruikt een nieuwe en geavanceerde 3D-technologie waardoor een geweldig vuurbeeld ontstaat. Een vuur dat unieke gezelligheid en romantiek biedt met voordelen voor de gebruiker én het milieu.

Blog Dru Virtuo

Element4 100 E Front realistische elektrische haard

Met de Element4 100 E kunt u genieten van een breed en sfeervol vuur. Met een maximaal vermogen van 2 kW, heeft u ook een heerlijke bijverwarming. De haard is standaard voorzien van anti-reflectie glas, zodat de volle aandacht uitgaat naar het vuur. Ook vindt u in onze showroom de Element4 Club 150 E. Deze haard is verkrijgbaar in verschillende modellen, namelijk als fronthaard, hoekhaard en 3-zijdige haard. Met uw smartphone is de haard heel eenvoudig te bedienen en regelt u zelf het vlambeeld. Kiest u voor een intensief vlammenspel of ene rustig vuurtje? Warmte van 1,5 kW? Oranje vlammen of liever paars of rood? U leest het al, de Element4 Club 150 E is een persoonlijke haard die past bij uw stijl.

Element4 meest realistische elektrische haard

Bezoek onze showroom voor de meest realistische elektrische haard

Wat is de meest realistische haard in onze showroom? Het beantwoorden van die vraag laten we graag aan u over. Het is namelijk vooral een kwestie van smaak en over smaak valt niet te twisten. Bezoek onze showroom en ontdek zelf onze realistische elektrische sfeerhaarden. Wij laten u graag de mogelijkheden zien voor uw persoonlijke situatie.