Een roomdivider met haard is een unieke eyecatcher voor uw woning. Wilt u een sfeervolle scheidingswand in de ruimte? Een doorkijkhaard als roomdivider is de perfecte oplossing! In onze collectie vindt u een zeer uitgebreid assortiment tunnelhaarden.

Unieke doorkijkhaard als roomdivider

Misschien bent u het weleens tegengekomen in interieurmagazines of zag u het op televisie. De doorkijkhaard als roomdivider is niet meer weg te denken uit de interieurtrends. Want waarom zou u een saaie, steriele muur plaatsen en niet een roomdivider met haard? Groot voordeel van een doorkijkhaard als roomdivider is dat u van twee kanten kunt genieten van vuur. En of u nu liefhebber bent van een houtvuur of liever eenvoudig geniet met een gashaard, een tunnelhaard brengt altijd een unieke sfeer in uw woning. U kunt kiezen voor een tweezijdige haard als roomdivider die u volledig in laat bouwen, maar ook kunt u kiezen voor een 3-zijdige haard die u aan de zijkant van de roomdivider laat inbouwen. 

Klik hier voor onze tunnelhaarden

Vraag ons Inspiratie Magazine aan

Wilt u meer inspiratie op doen bij Van Manen? Voer uw e-mail adres in om ons magazine te downloaden

Wat is er allemaal mogelijk?

Welke tunnelhaard is het meeste geschikt voor uw situatie? En wat voor haard past het beste bij uw wensen en smaak? Om die vragen te kunnen beantwoorden moet u eerst weten wat er allemaal mogelijk is:

  • Tunnelhaard op gas - Hiermee kunt u eenvoudig en snel genieten van een aangename warmte en een sfeervol vlammenspel. 
  • Houtgestookte tunnelhaard -  Houdt u van de authentieke sfeer van een echt houtvuur? Kies voor een houtgestookte tunnelhaard!  
  • Elektrische tunnelhaardEenvoudig genieten waar u maar wilt, dat kan met een elektrische tunnelhaard! 
  • Bio ethanol tunnelhaard - Vrijwel iedere bio ethanol haard kan geplaatst worden als openhaard midden in de woonkamer. 

Roomdivider met haard Kalfire

Houtgestookte doorkijkhaard als roomdivider

Wanneer u gaat voor een houtgestookte tunnelhaard, heeft u keuze uit diverse merken zoals

Neem bijvoorbeeld de Kalfire W80/52T. Deze tunnelhaard heeft een minimalistisch ontwerp en de deur kent nauwelijks kaders. Zo gaat alle aandacht uit naar het schitterende vlammenspel. Voor de zijwanden heeft u keuze uit design, skamol, lamellen. Deze drie verschillende soorten zijwanden geven de haard meteen een heel eigen uitstraling.

Dik Geurts Instyle Tunnel tunnelhaard

Heeft u een industriële inrichting en zoekt u een sfeerhaard roomdivider die daarbij past? De Dik Geurts Instyle Tunnel is een stoere, strakke doorkijkhaard met aan twee kanten een draaideur met glas. Van beide kanten kan hout worden bijgevuld. Om de haard helemaal naar uw stijl te maken, kunt u kiezen uit verschillende stalen kaderlijsten. Namelijk de Frame Classic Line 3S, Frame Classic Line 4S, Frame Modern Line, Frame Slim Line en Built-in frame. Dat zijn diverse kaders met verschillende breedtes en afwerkingen. Gaat u voor een strakke vierkante lijn of geeft u de voorkeur aan een frame met ronde afwerkingen? Wilt u graag een brede rand of liever een smalle? Zelfs een built-in frame is mogelijk, dat betekent dat het frame bijna volledig is weggewerkt. Dit oogt subtieler en minder robuust. Dat kan heel goed passen bij een moderne inrichting. Bij een industriële woonkamer is het weer mooier om voor een breder frame te kiezen.

Lees meer de Dik Geurts Tunnelhaard

Dik Geurts tunnelhaard

Gas sfeerhaard roomdivider voor uw woning

Wilt u liever met 1 druk op de knop genieten van een sfeervol vuur? Kies dan voor een doorkijkhaard op gas. In ons ruime assortiment vindt u verschillende gasgestookte tunnelhaarden, zoals

In onze showroom vindt u onder meer de DRU Maestro 75 Tunnel Eco Wave gashaard. De Dynamic Flame Burner creëert het ultieme vuur. Bij de Maestro gashaarden realiseert Dru een sfeervol vuur doordat er twee branders in de keramische houtblokken verwerkt zijn. Het vuur grijpt niet alleen om de blokken heen, maar de vlammen hebben ook meer volume en reiken hoger dan bij de meeste andere gashaarden. Hij is ook leverbaar met een Eco Glow gloeibed.

Verticale doorkijkhaard als roomdivider

Wilt u liever een verticale tunnelhaard in uw woning? Dan is de Element4 Sky Tunnel Large misschien wel dé haard voor u! Deze schitterende tunnelhaard heeft een hoogte van maar liefst 160 cm! Hoe dat eruit ziet? Dat kunt u zelf zien in onze uitgebreide showroom in Barneveld. De doorkijkhaarden die we in dit blogbericht uitlichten, vindt u namelijk ook allemaal in onze showroom. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u een haard niet koopt van papier. De sfeer moet u proeven en de warmte voelen. Dat kan uitstekend in onze sfeervolle showroom, natuurlijk onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. De Element4 Sky T L is helemaal aan te passen naar uw wensen. U kunt bijvoorbeeld keizen uit een realistische houtset, witte Carrara kiezelfs of marmersplit als branderdecoratie.

Element4 verticale doorkijkhaard

Open haard midden in de woonkamer?

Wilt u graag een open haard midden in de woonkamer? Een haard zonder glas en direct zicht op het vuur? Dan kunt u kiezen voor één van onze luxe Planika Bio ethanol haarden. Vrijwel iedere Planika bio ethanol haard is te plaatsen als roomdivider. Voordeel van een bio ethanol haard is dat er geen rookkanaal geplaatst hoeft te worden. Wel is een goede ventilatie erg belangrijk.

Bezoek de showroom voor ons uitgebreide assortiment doorkijkhaarden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de plaatsing van een roomdivider met haard in uw woning? Bezoek onze uitgebreide en veelzijdige showroom in Barneveld en laat u informeren door onze adviseurs. Zij geven graag persoonlijk advies op maat en vertellen u meer over de verschillende opties die toepasbaar zijn in uw woning. Bel meteen voor een afspraak met 0342 - 405 353 of plan eenvoudig uw afspraak online

Ontdek ons assortiment tunnelhaarden Klik hier voor de showroompagina