Een sfeervolle haard als roomdivider? Het kan perfect met een tunnelhaard! Zo kun je vanuit twee ruimtes genieten van hetzelfde vuur. Bij Van Manen vind je tunnelhaarden in allerlei soorten en maten. 

Houtgestookte tunnelhaard met royale warmteafgifte

In dit blogbericht vertellen we u meer over de Dik Geurts Instyle tunnel. Deze moderne houtgestookte doorkijkhaard heeft een vermogen van 9 tot 12 kW en zorgt daarmee voor een royale warmteafgifte. Hiermee is de haard geschikt om middelgrote en wat grotere ruimtes heerlijk te verwarmen.

Lees meer over de Dik Geurts tunnelhaard

Kies de kaderlijst die het beste past bij uw stijl

De Dik Geurts Instyle is een tunnelhaard houtgestookt en voorzien van twee draaideuren. Van beide kanten kan hout worden bijgevuld. Om de haard helemaal naar uw stijl te maken, kunt u kiezen uit verschillende stalen kaderlijsten. Namelijk de Frame Classic Line 3S, Frame Classic Line 4S, Frame Modern Line, Frame Slim Line en Built-in frame. Dat zijn diverse kaders met verschillende breedtes en afwerkingen. Gaat u voor een strakke vierkante lijn of geeft u de voorkeur aan een frame met ronde afwerkingen? Wilt u graag een brede rand of liever een smalle? Zelfs een built-in frame is mogelijk, dat betekent dat het frame bijna volledig is weggewerkt. Dit oogt subtieler en minder robuust. Dat kan heel goed passen bij een moderne inrichting. Bij een industriële woonkamer is het weer mooier om voor een breder frame te kiezen.

Dik Geurts Instyle tunnelhaard in de showroom van Van Manen

Moderne tunnelhaard met energie-efficiëntieklasse A+

Met een rendement van 83% weet u zeker dat u op een verantwoorde manier kunt genieten. De hoogte van het rendement geeft de energieprestatie van een kachel weer. Om vuur en warmte te creëren, verbruikt deze Dik Geurts hout. Deze potentiele energie wordt omgezet in vuur dat warmte en sfeer brengt. Daarmee geeft de kachel een ander soort energie terug. Het rendement geeft weer hoeveel energie wordt teruggegeven in verhouding tot de verbruikte energie. Hoe hoger het rendement, hoe minder belastend een kachel is voor het milieu. Met een rendement van 83% valt de Dik Geurts Instyle tunnelhaard onder energie-efficiëntieklasse A+. Daarmee valt ook deze haard onder de EcoDesign richtlijnen.

Lees meer over Ecodesign

Dik Geurts, voor liefhebbers van houtvuur

Bij Dik Geurts werken niet alleen ontwerpers, maar het zijn vooral liefhebbers van houtvuur die de kachels maken tot wat ze zijn. De kachels zijn eenvoudig in gebruik en hebben bij de juiste manier van stoken een optimale verbranding. Stook de houtkachel via de Zwitserse Methode en laat het vuur tot leven komen. Naast het rendement en optimale verbranding, vindt Dik Geurts ook het design erg belangrijk. Kenmerkend aan de haarden van Dik Geurts is de robuustheid en eenvoudige bediening. Dat ziet u ook terug bij deze tunnelhaard hout.  

Lees hier hoe u stookt via de Zwitserse Methode

Dik Geurts Instyle houtgestookte tunnelhaard

Bekijk deze industriële tunnelhaard in onze showroom

Deze industriële Dik Geurts tunnelhaard vindt u opgesteld in onze showroom. Twijfelt u of een hout tunnelhaard de juiste keuze is voor u? Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment haarden en kachels waaronder Dik Geurts inzethaarden. Ook vindt u diverse tunnelhaarden opgesteld in onze showroom in Barneveld. Maak een afspraak via telefoonnummer 0342 405353 of plan eenvoudig een afspraak online. Ga het gesprek aan met onze adviseur, maak uw wensen kenbaar en laat u verrassen door de mogelijkheden.  

Bekijk onze tunnelhaarden Klik hier voor de showroompagina