Onze monteurs hebben weer een mooie klus geklaard en dit keer wel héél dicht bij huis. Op onze afdeling Keukens is de Element Sky Tunnel M doorkijk gashaard geplaatst. Een schitterende gashaard met twee zijden zicht op het geweldige vuur!

Schitterende inbouw gashaard op de afdeling Keukens

Ons vorige blogbericht ging over een Kalfire gashaard die wij hebben geplaatst in de showroom van Dibbet Doors in Barneveld. Nu een blogbericht over plaatsing van een gashaard in een showroom nóg dichterbij huis! Even de trap op naast de balie en meteen is de schitterende inbouw gashaard zichtbaar die wij geplaatst hebben op de afdeling Keukens op de eerste verdieping van Woon Thema Centrum Van Manen in Barneveld. 

Bij onze afdeling Keukens vindt u de Element4 Sky Tunnel M. Deze prachtige doorkijkhaard heeft een schitterend hoog vlammenspel, dat wordt gerealiseerd door de Real Flame Burner. De realistische houtblokken maakt dat dit vuur veel weg heeft van een authentiek houtvuur. Maar natuurlijk met de gemakken van een gashaard. Met 1 druk op de knop kunt u al genieten van de warmte en sfeer van het vuur. 

Geniet volop van het sfeervolle vuur van de haard

Doordat Keukens heeft gekozen voor een tunnelhaard op gas, kunt u vanaf de trap het sfeervolle vuur al zien. Bent u boven, dan kunt u aan één van de tafels genieten van een heerlijk kopje koffie én wegdromen bij de vlammen. Dat is van twee kanten genieten van hetzelfde vuur. Een verantwoorde en sfeervolle oplossing voor ieder interieur. De tunnelhaard is perfect om te plaatsen als roomdivider. In steeds meer woningen zien we het terugkomen, de tunnelhaard als scheiding tussen twee ruimtes. U kunt natuurlijk de haard in een bestaande muur laten plaatsen, maar ook kan een haard met muur worden gezet in een ruimte. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden voor uw woning. 

Ontdek ons uitgebreide assortiment tunnelhaarden

Bent u op zoek naar een tunnelhaard als roomdivider voor uw woning? Element4 heeft nog meer doorkijkhaarden in het assortiment! Liever een andere tunnelhaard op gas? Kijk dan eens naar de tunnelhaarden van DRU. De meeste doorkijkhaarden op gas kunnen wij ook leveren op (bio) propaangas. Op die manier kunt u blijven genieten van vuur, ook wanneer uw woning (in de toekomst) gasloos wordt. Liever hout? Dan kunt u het beste een kijkje nemen bij de tunnelhaarden van Dik Geurts of Rüegg. Welke variant past het beste bij u? U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom in Barneveld. U vindt hier diverse tunnelhaarden brandend opgesteld. En als u er dan toch bent, vergeet niet een kijkje te nemen bij de gashaard op onze afdeling Keukens! 

Meer lezen?