Bent u kort geleden trotse eigenaar geworden van een nieuwbouwwoning? Gefeliciteerd! Leuke aan een nieuwbouwwoning is dat u helemaal blanco kunt beginnen. Vindt u een gezellige sfeer en warmte belangrijk in huis? Kies dan voor een sfeervolle gashaard in uw nieuwbouwwoning!

Welke keuzes maakt u voor uw nieuwe woning?

De handtekening is gezet, nog een aantal maanden en u kunt uw nieuwe huis gaan bewonen. Maar voordat het huis helemaal klaar is, is er nog een hoop te doen! Natuurlijk houdt u de bouw nauwlettend in de gaten. Is er geen vertraging? Wordt het huis echt zo mooi als op papier? En de inrichting? Dat is nog een hele klus! Wat voor badkamer wilt u? Een mooie regendouche, een super de luxe bad met infrarood en mogelijkheid om muziek af te spelen via bluetooth? En wat voor vloer kiest u? Gaat u voor de moderne visgraat vloer met stalen deuren? Of kiest u juist iets wat niemand anders heeft? Het is natuurlijk mooi dat u zoveel te kiezen heeft, maar soms ook overweldigend.

Vraag ons Installatie en Onderhoud Magazine aan

Wilt u meer weten over Installatie en Onderhoud van Van Manen? Voer uw e-mail adres in om ons magazine te downloaden

Heeft u al aan de verwarming van uw woning gedacht? Misschien krijgt uw woning wel vloerverwarming of wordt er met radiatoren gewerkt? Hoe uw woning ook verwarmt wordt, deze warmte zorgt niet voor een gezellige sfeer. Welke warmte dat wel doet? De warmte van een haard of kachel!

Misschien heeft u in uw huidige woning al een haard of kachel en weet u zeker dat er ook eentje moet komen in uw nieuwe huis. Misschien bent u nog vrij onbekend met een haard of kachel en twijfelt u. Wat uw situatie ook is, u bent van harte welkom in onze 1.500 m² showroom om u te laten informeren over de mogelijkheden voor een haard of kachel in uw nieuwe stulpje.

Gashaard in nieuwbouwwoning? Tunnelhaard kan ook!

Gashaard in nieuwbouwwoning

Uw woning wordt gasloos opgeleverd. Dat is duidelijk. Kunt u dan ook meteen alle gashaarden afschrijven? Zeker niet! Ook in een aardgasvrije woning is het mogelijk om een moderne gashaard of gaskachel te plaatsen. Hoe? Door te kiezen voor een propaan gashaard. De meeste moderne haarden in ons assortiment zijn namelijk ook verkrijgbaar op propaangas. Hoe dat werkt? Flessengas wordt aangesloten op de haard, zodat u in uw aardgasvrije woning eenvoudig en snel kunt genieten van het schitterende vuur van uw gashaard. Met 1 druk op de knop van de afstandsbediening komen de vlammen tevoorschijn en verspreidt een heerlijke warmte zich door de ruimte. Dat is nog eens genieten!

Bekijk hier alle gashaarden

Wat zijn de voordelen van een propaan gashaard?

  • Gegarandeerd blijven genieten van uw haard, ook in de toekomst
  • Alternatief voor gashaard op aardgas
  • Aansluiting op gasnetwerk niet nodig
  • Sfeervol vuur met 1 druk op de knop
  • Snel warmte, zonder gebruik van de verwarming

Propaan gashaard in uw nieuwbouwwoning. Welke keuze heeft u?

Tegenwoordig zijn een groot aantal gashaarden verkrijgbaar op propaangas. Om u een idee te geven, zetten we drie verschillende haarden even wat verder uiteen.

Kalfire GP 110-75C gashaard in uw nieuwbouwwoning

De Kalfire GP 110-75C is een moderne gashaard met de sfeer van echt houtvuur. Deze haard is voorzien van de nieuwste technieken, waardoor u optimaal kunt genieten van vuur met de gemakken van een gashaard. U kunt namelijk kiezen voor de Natural Spark Generator (NSG) in combinatie met de Hybride functie. De NSG zorgt ervoor dat de vlammen vonkjes afgeven, net als bij echt houtvuur. Met de Hybride functie wordt er Led-verlichting onder het branderbed geplaatst. Dit zorgt voor een schitterend gloeiend effect. Verkrijgbaar op aardgas én propaangas!

Kalfire GP 110-75C

Gashaard in nieuwbouwwoning? Dat kan met een Kalfire haard!

Bellfires Box Gas Panorama 73/52 driezijdige gashaard op propaan

Het mooie aan de Bellfires Box Gas Panorama 73/52 is dat deze verkrijgbaar is als vrijstaand model, maar ook als inbouwhaard. De inbouwvariant staat brandend in onze showroom. Dankzij de dubbele brander kunt u genieten van een vol en sfeervol vuur. En is er niet veel warmte nodig? Dan laat u 1 brander het werk doen! Deze haard is door Bellfires gemaakt met passie, hartverwarmend vakmanschap en oog voor detail. Dutch design in zijn puurste vorm! De Box Gas Panorama beschikt over een volledig nieuwe brander met houtstammetjes die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. De MagniFire zorgt voor een groot 3D vuur met geïntegreerde sfeerverlichting. Deze brander brandt ook op propaan. Zo kunt u ook in uw gasloze woning genieten van het sfeervolle vuur van de Box Gas Panorama 73/52. Een ander uniek element van deze haard is dat deze op verschillende manieren geplaatst kan worden, namelijk hangend, vrijstaand met of zonder opslagmodule of op een plateu. Zo is er eigenlijk altijd een Bellfires Box Gas te vinden die aansluit bij uw wensen. 

Bellfires Box Gas

Moderne gashaard van Bellfires, ideaal voor gashaard in nieuwbouwwoning.

DRU Maestro 75 Eco Wave fronthaard op propaangas

In de Dru Maestro 75 grijpt het vuur om de blokken heen, de vlammen hebben meer volume en reiken hoger dan bij de meeste andere gashaarden. Het realistische uiterlijk van de houtstammen en de goed doordachte positionering zorgen voor een intense vuurbeleving. Hij is ook leverbaar met een Eco Glow gloeibed. De hoge ruiten maken dat u optimaal kunt genieten van de dansende vlammen! Kortom, de Dru Maestro 75 is de ideale propaan gashaard om optimaal te kunnen genieten van realistische vlammen en een aangename warmte en dat alles met één druk op de knop. Ook deze haard staat brandend opgesteld in onze schitterende showroom. De marmeren schouw zorgt voor een heel eigentijds plaatje. Misschien een idee als gashaard in uw nieuwbouwwoning?

DRU Maestro 75 Eco Wave

DRU gashaard nieuwbouw woning.

Genoeg keuze voor gashaard nieuwbouw huis

Zoals u kunt lezen is er genoeg keuze voor een gashaard in uw nieuwbouwwoning. Wilt u toch liever een houtkachel, pelletkachel of elektrische haard? Dat kan natuurlijk ook! Onze adviseur geeft u graag persoonlijk advies op maat. Bezoek onze 1.500m2 showroom in Barneveld en laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment. In onze veelzijdige showroom zijn meer dan 200 haarden en kachels opgesteld. Gashaard in uw nieuwbouwwoning? Of liever een andere haard of kachel? Wij helpen u graag!

Bezoek de showroom