Een elektrische haard is een zeer geschikte en comfortabele oplossing voor woonruimten zonder schoorsteen. Maar er is nog meer mogelijk!

Het enige dat een elektrische haard nodig heeft om te branden is een stopcontact, vaak in combinatie met water.

Flexibiliteit en vrijheid

Groot voordeel aan een elektrische haard is dat u hierdoor niet gebonden bent aan een rookkanaal bij het kiezen van de juiste plek. De haard geeft veel flexibiliteit en vrijheid. Dat betekent genieten van een zeer sfeervol haardvuur waar u maar wilt!

Geen plat vuurbeeld, maar vuur dat leeft

Misschien denkt u een elektrische haard? Maar dat is toch nepvuur? Dan vergist u zich! Fabrikanten van elektrische haarden besteden veel aandacht en onderzoek aan het creëren van een realistisch vlammenspel. Geen plat vuurbeeld, maar vuur dat leeft! Ervaar dit levendige vuur zelf in onze stijlvolle showroom in Barneveld. Wij hebben diverse modellen in onze showroom staan.   

Van Manen denkt in mogelijkheden

Maar ook voor de plaatsing van een gasgestookte haard of kachel zijn bijna altijd wel oplossingen te bedenken. Neem voor uw specifieke situatie advies contact op met één van onze verkoopexperts. Wij denken in mogelijkheden en gaan samen met u op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie.