Zoveel mensen, zoveel smaken. Dat is ook de reden dat wij een zeer uitgebreid assortiment houtkachels hebben. Eigenlijk kunnen we ze in twee groepen delen, namelijk vrijstaande kachels en inbouw haarden. Welk model heeft uw voorkeur? 

Gezellig zitten rond het houtvuur

Wilt u graag een houtgestookte kachel om gezellig samen met uw gezin of familie en vrienden rond het vuur te kunnen zitten? Kies dan voor een vrijstaande kachel. De vrijstaande houtkachel is een afsluitbaar stooktoestel. De hout gestookte kachel kan vrijwel overal worden geplaatst, als deze maar aangesloten wordt op het rookkanaal. Een vrijstaande houtkachel produceert een zeer aangename warmte. Hiermee kunt u uw hele kamer verwarmen.

Vraag ons Inspiratie Magazine aan

Wilt u meer inspiratie op doen bij Van Manen? Voer uw e-mail adres in om ons magazine te downloaden

Eindeloze opties met een vrijstaande houtkachel

Met een vrijstaande houtkachel zijn de opties eindeloos. Zo zijn de kachels verkrijgbaar in verschillende materialen en designs. Gaat u voor een kachel met front zicht op het vuur? Of geniet u liever van meer kanten van vuur en kiest u voor een kachel met zijruiten? Wanneer u kiest voor een vrijstaande houtkachel met een gesloten systeem, is deze houtkachel ook zeer geschikt voor nieuwbouwwoningen. Het voordeel van een vrijstaande houtkachel is dat deze ook prima in het midden van de kamer geplaatst kan worden. Zo kan de kachel bijvoorbeeld dienen als scheiding tussen de woonkamer en de eetkamer. Kiest u voor een houtkachel met draaibare stookkamer? Dan kunt u zowel op de bank als aan de eettafel genieten van het schitterende vlammenspel.

Vraag ons Houtkachel Magazine aan

Wilt u meer weten over een Houtkachel van Van Manen? Voer uw e-mail adres in om ons magazine te downloaden

Keuze uit een groot aantal merken houtkachels

Wanneer u gaat voor een vrijstaande houtkachel, heeft u keuze uit een aantal merken. Wij willen hier graag een aantal voor u uitlichten. 

  • Dik Geurts - De houtkachels van Dik Geurts kenmerken zich door vakmanschap, warmte en een eigen design. Kiest u voor Dik Geurts, dan kiest u voor innovatieve technische kwaliteit door jarenlange ervaring. De kachels zijn veelal eenvoudig in gebruik. 
  • Barbas - Keep your fire for life! Dat is waar Barbas naar streeft. Deze Nederlandse fabrikant maakt kwaliteitskachels waar u een leven lang van kunt genieten. 
  • Jøtul - Jøtul toont een stukje Noors vakmanschap. De kachels zijn functioneel met een modern design. Niet alleen innovatief, maar zo ontworpen dat ze vluchtige trends kunnen weerstaan.

In onze showroom vindt u nog veel meer merken zoals Contura, Spartherm, Harrie Leenders die allemaal hun eigen kenmerkende houtkachels produceren. Wij vertellen u graag meer over deze houtkachels in onze showroom. Zien we u binnenkort? 

Wilt u vast meer lezen over houtkachels?