Afbeelding

NunnaUuni

Creëer letterlijk en figuurlijk een warm haart voor uw huis met een speksteenkachel van de Finse fabrikant NunnaUuni.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

NunnaUuni

Met een NunnaUuni heeft u letterlijk en figuurlijk een warm hart voor uw huis. NunnaUuni produceert al sinds 1982 speksteenkachels en heeft daardoor ruime ervaring op dit gebied. De haarden komen uit het koude Finland waar inmiddels de derde generatie bezig is met het maken van kwalitatief en verbranding technisch perfecte massieve speksteenhaarden. Eén van de belangrijkste bedrijfsprincipes van NunnaUuni is de constante, duurzame investering in onderzoek en productontwikkeling.

Langdurige warmte

De Finse fabrikant NunnaUuni produceert kachels waarbij u kunt genieten van een heerlijke warmte. Om de warmte van een houtvuur langzaam af te stoten, wordt gebruik gemaakt van speksteen. Deze natuursteen heeft als eigenschap warmte te absorberen en gelijkmatig af te staan. Zo hoeft u maar een paar uur per dag te stoken met deze kachel om de hele dag te kunnen genieten van een aangename warmte in huis

Een greep uit het assortiment van Nunnauuni

NunnaUuni Leila-1
Bekijk dit product
Genieten van aangename warmte bij deze robuuste speksteenkachel uit Finland.
Opgesteld in showroom
NunnaUuni Joya-1
Bekijk dit product
Robuuste speksteenkachel. 
Vergelijkbaar product in de showroom
NunnaUuni Mamo Solo-1
Bekijk dit product
Speksteenkachel met bakruimte. 
Vergelijkbaar product in de showroom
NunnaUuni Vega-1
Bekijk dit product
Speksteen houthaard. 
Vergelijkbaar product in de showroom

Kom naar de showroom!

Beleef wat wij bedoelen met "sfeervolle momenten bij de haard" in de showroom van Van Manen haarden en kachels! Wij tonen en adviseren u altijd de laatste modellen, de nieuwste inbouwmethoden en de meest sfeervolle, veilige en duurzame oplossingen voor uw woning.

SHOWROOM